Sök Meny
Såld

Stockholm - Liljeholmskajen / Årgångsgatan 2, 1 tr

Genomgående 2:a med skärgårdskänsla och sjönära läge vid Mälaren

Luftig tvåa med genomgående planlösning byggd 2014 med flera fina tillval och egen uteplats mot föreningens privata innergård. Uteplatsen har eftermiddagssol och ett sjönära läge med utsikt mot Mälarens vatten och fin skärgårdskänsla om sommaren då många av sjöfåglarna runt Årstaviken vilar ett slag i Pampasgräset på innergården. Bostaden ligger i populära Kajen 4 och brf Årgången, det omtalade, 75 meter höga skyskrapehuset med blanksvart siluett ritat av kändisarkitekten Gert Wingårdh, som blivit ett landmärke på Liljeholmskajen och utsedd till Årets Stockholmsbyggnad 2015. Lägenheten har ett stort, stilrent och modernt Vedumkök med full maskinell utrustning med gott om skåp och generösa arbetsytor för den matlagningsroade och öppen planlösning mot vardagsrummet. Rymligt sovrum med sjöglimt och Elfa-garderob med skjutdörrar längs ena väggsidan samt ett snyggt badrum i vitt och grått med dusch med glasvägg, wc, vit kommod och kombimaskin för tvätt- och torktumling. Föreningen har en upphöjd, privat innergård som är låst för utomstående, två tvättstugor, källarförråd, övernattningsrum och garage. Områdets stora och välbesökta badbrygga, som ligger på pontoner ute i vattnet, ligger strax bredvid föreningen.

Perfekt belägen på Liljeholmskajen för dig som vill bo centralt precis strax utanför innerstan i ett modernt och lugnt område med omedelbar närhet till Årstavikens vatten, badmöjligheter, all service och en mängd bra restauranger utanför samt fina promenadstråk. Här är goda kommunikationer med buss och tvärbana. På gångavstånd finns Liljeholmen med tunnelbana och en av Stockholms största shoppinggallerior.

Sponsrade länkar
Stockholm / Liljeholmskajen
Årgångsgatan 2, 1 tr
Slutpris: 4 000 000 kr
Boarea: 54 kvm
Avgift: 3 307 kr/mån
Driftkostnad: 400 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 1 av 7 (Hiss finns)
Såld: 2016-12-06
Charlotta Wagell Ansvarig mäklare
Charlotta Wagell
Mäklarhuset Liljeholmen
Ansvarig mäklare
E-post
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Årgångsgatan