Årgångsgatan 2, 1 tr / Liljeholmskajen / Stockholm

Genomgående 2:a med skärgårdskänsla och sjönära läge vid Mälaren

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
3 307 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2016-12-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Årgångsgatan såldes av oss 2016-12-06. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Årgångsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Liljeholmskajen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Luftig tvåa med genomgående planlösning byggd 2014 med flera fina tillval och egen uteplats mot föreningens privata innergård. Uteplatsen har eftermiddagssol och ett sjönära läge med utsikt mot Mälarens vatten och fin skärgårdskänsla om sommaren då många av sjöfåglarna runt Årstaviken vilar ett slag i Pampasgräset på innergården. Bostaden ligger i populära Kajen 4 och brf Årgången, det omtalade, 75 meter höga skyskrapehuset med blanksvart siluett ritat av kändisarkitekten Gert Wingårdh, som blivit ett landmärke på Liljeholmskajen och utsedd till Årets Stockholmsbyggnad 2015. Lägenheten har ett stort, stilrent och modernt Vedumkök med full maskinell utrustning med gott om skåp och generösa arbetsytor för den matlagningsroade och öppen planlösning mot vardagsrummet. Rymligt sovrum med sjöglimt och Elfa-garderob med skjutdörrar längs ena väggsidan samt ett snyggt badrum i vitt och grått med dusch med glasvägg, wc, vit kommod och kombimaskin för tvätt- och torktumling. Föreningen har en upphöjd, privat innergård som är låst för utomstående, två tvättstugor, källarförråd, övernattningsrum och garage. Områdets stora och välbesökta badbrygga, som ligger på pontoner ute i vattnet, ligger strax bredvid föreningen.

Perfekt belägen på Liljeholmskajen för dig som vill bo centralt precis strax utanför innerstan i ett modernt och lugnt område med omedelbar närhet till Årstavikens vatten, badmöjligheter, all service och en mängd bra restauranger utanför samt fina promenadstråk. Här är goda kommunikationer med buss och tvärbana. På gångavstånd finns Liljeholmen med tunnelbana och en av Stockholms största shoppinggallerior.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration