Armfeltsgatan 23, 2 tr / Östermalm / Stockholm

Optimal trea med öppen spis samt balkong i bästa solläge!

Slutpris
7 960 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
4 094 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-08-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Armfeltsgatan såldes av oss 2019-08-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Armfeltsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns äntligen möjligheten att förvärva ett hem i toppklass. Med ett stenkast från natur och grönska på ett citynära läge finner ni denna underbara trea. Det här är bostaden för dig som söker något unikt med känsla av kvalité och närhet till såväl pulserande innerstad som blomstrande flora. Med balkong i sydvästläge och fungerande öppen spis ger dessa ljusa, varsamt renoverade och väldisponerade kvadratmeter plats för familjen eller paret som önskar känsla av klass och komfort. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Östermalm

Välkommen till Östermalm med allt du kan önska dig inom gångavstånd. Runt dessa kvarter ligger några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och anrik historia. Trots det centrala läget finns det många grönområden i området och närheten till Djurgården.

Nöje

Här är gatorna fulla av moderna butiker och restauranger. Några guldkorn är Teatergrillen, Riche, Sturehof och Strandvägen 1. Strosa längs Biblioteksgatan och Birger Jarlsgatans lyxiga butiker och ta en paus på populära Wienercaféet. Vid Östermalmstorg ligger den välkända saluhallen där du kan avnjuta en god lunch eller handla fina råvaror till kvällens middag.

Rekreation

Här bor ni en kort promenad från Djurgårdens grönska och vatten. Promenera ner längs Narvavägen ner till Djurgårdsbron, ta en kaffe på Kungliga motorbåtsklubben och fortsätt sedan din promenad längs vackra Djurgården.

Kommunikation

Kommunikationer finns det gott om med tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar.

Familjeliv

På Östermalm finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.