Atlasgatan 9, 4 tr

Atlasgatan 9, 4 tr

Slutpris

3 200 000 kr


Atlas/Vasastan— Stockholm

Atlasgatan 9, 4 tr


Slutpris
3 200 000 kr

Atlas/Vasastan— Stockholm

Välplanerad mini-tvåa med fantastiskt 20-talscharm!

- Välskött förening med låga avgifter
- Stambytt 2002
- Plats för större säng
- Vån 4/5

Med lugnt läget i hjärtat av Vasastan finns denna 20-talspärla. Här bor ni trivsamt i en modern lägenhet belägen högt upp i huset med eleganta fönsterpartier och generöst med ljusinsläpp. Smart disponerad bostad med rymligt vardagsrum och gott om plats för soffgrupp, matgrupp och annan önskad möblemang. Separat sovrum med plats för större säng och förvaringsmöjligheter i klädkammaren. Köket är stilrent renoverat och badrummet är helkaklat med smakfull materialval.

I stilfull fastighet uppförd år 1928 finns bostadsrättsföreningen Tendern 9. En stabil, välskött förening med låga avgifter. Föreningen bildades 1986 och förvärvade fastigheten 1987. Idag innehar föreningen 30 bostadsrättslägenheter samt 3 hyresrättslägenheter. I källarplanet finns ett cykelförråd och bostadens tillhörande källarförråd. Det finns även en tvättstuga med full maskinell utrustning i källarplanet. Stammarna byttes 2002.

Atlasområdet är ett av Stockholms populäraste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra fastigheter. Atlasområdet kallas även "Lilla Paris" och är en idyll mitt i stan. Nära pulsen på Rörstrandsgatan och Birkastan som har ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Ett stenkast till Sankt Eriksplans shopping, kommunikationer och T-bana. Lummiga Vasaparken ligger runt hörnet med bl a café, minigolf och lekpark. Även Odenplan nås på kort promenadavstånd. Ta gärna en promenad över till Fridhemsplan via S:t Eriksbron och shoppa i populära Västermalmsgallerian. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, pendeltåg, flygbussar och flertalet innerstadsbussar. För den bilburne finns ett flertal garage i närområdet eller boendeparkering Vasastan. En underbar oas mitt i Stockholms stad!


Boarea
32 kvm
Avgift
1 816 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-07-15

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Atlasgatan såldes av oss 2022-07-15. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Atlasgatan.

Boka värdering

Renzo Cardona Bedoya

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.