Badstrandsvägen 32 / Stora Essingen / Kungsholmen / Stockholm

Yteffektiv & genomtänkt 1,5:a med gavelläge!

Slutpris
2 480 000 kr
Boarea
35 kvm
Avgift
2 117 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
0,5 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Badstrandsvägen såldes av oss 2019-10-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Badstrandsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stora Essingen / Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med centralt läge på Stora Essingen återfinns denna välplanerade gavelbostad om 35 kvm. Fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och en effektiv planlösning som inrymmer en separat sovalkov och exemplariska förvaringsmöjligheter. Smakfullt kök med matplats i delvis öppen planlösning mot vardagsrum och ett stilrent helkaklat badrum. Stabil förening med lummig trädgård och närhet till underbara promenadstråk längs vattnet såväl som utmärkta kommunikationer.

En pärla som måste upplevas - Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.