Baltzar von Platens Gata 7 C, 1/2tr / Kungsholmen / Stockholm

Elegant 2:a med låg avgift om 960 kr och möjlighet till garage omgående, i toppläge på Kungsholmen!

Slutpris
4 300 000 kr
Boarea
46 kvm
Avgift
960 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1/2 (Hiss finns)
Såld
2019-11-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Baltzar Von Platens Gata såldes av oss 2019-11-13. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Baltzar Von Platens Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Elegant 2:a med låg avgift och möjlighet till billig garageplats om 1300 kr/mån omgående, i centralt toppläge på Kungsholmen! Bostaden har stora vackra fönsterpartier, spegelindelade dörrar och nymålade ytskikt från i år. Vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket är luftigt och har fin ljussättning genom stort härligt fönsterparti. Här får man utan problem plats med större soffgrupp och matplats för 4-6 personer. Köksdelen ramar vackert in rummet och har gott om förvaring bakom stilrena träfronter samt all maskinell utrustning genomgående i rostfritt. Det rofyllda sovrummet vetter mot innergården och har plats för dubbelsäng. Via hallen kommer man in i badrummet som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har utmärkt förvaring i såväl klädkammare som garderob och tillhörande källarförråd.

Bostadsrättsföreningen är äkta, äger marken, har god ekonomi och är mycket välskött. Bostaden har en låg avgift om 960kr vilket inkluderar bredband, kabel TV, vatten och värme. Föreningen har 13st lokaler upplåtna med hyresrätt samt ett stort garage under fastigheterna med 280st platser. Föreningen får stora intäkter från garaget och lokalerna vilket skapar en bra ekonomi.

Här bor du i absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden precis runt hörnet. Baltzar von Platens gata är en populär gata med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt parkliv och Norr Mälarstrand härliga promenadslingor utmed Riddarfjärdens vatten. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Sthlm Tapas, och Orangeriet. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn. På bara 10 minuters promenad är du vid Centralstationen och Arlanda Express.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kungsholmen

Kungsholmen är en härlig ö att bo på! Med blandad bebyggelse av vackra k-märkta sekelskifteshus och nybyggda kvarter och ett rikt restaurangutbud finns ett mysigt gatuliv. Västermalmsgallerian och många lokala butiker ger fina shoppingmöjligheter. Här bor man mitt i stan med vackra strandpromenader runt hela ön och flera underbara parker att umgås i. En varm sommarkväll i Rålambshovsparken eller ett dopp vid Fredhälls badklippor? Möjligheterna är många, kort sagt, på Kungsholmen finns något för alla!

Nöje

Här finns ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. En mix av bagerier, fik och caféer i kombination med småbutiker skapar en härlig och levande atmosfär!

Rekreation

Här bor ni med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och lummiga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet. Gå ner till Karlbergs kanal och strosa längs vattnet och njut av omgivningarna eller njut av Norr Mälarstrand har härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Är du sugen på en längre promenad kan du gå runt hela ön - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats!

Kommunikation

Kommunikationerna på Kungsholmen är bra. Det finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer (blå och grön) samt ett flertal innerstadsbussar. Närheten till centralen och Arlanda Express ger obegränsade möjligheter att resa snabbt och smidigt.

Familjeliv

På Kungsholmen finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.