Baltzar von Platens Gata 7 C, 1/2tr

Baltzar von Platens Gata 7 C, 1/2tr

Slutpris

4 300 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Baltzar von Platens Gata 7 C, 1/2tr


Slutpris
4 300 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Elegant 2:a med låg avgift om 960 kr och möjlighet till garage omgående, i toppläge på Kungsholmen!

Elegant 2:a med låg avgift och möjlighet till billig garageplats om 1300 kr/mån omgående, i centralt toppläge på Kungsholmen! Bostaden har stora vackra fönsterpartier, spegelindelade dörrar och nymålade ytskikt från i år. Vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket är luftigt och har fin ljussättning genom stort härligt fönsterparti. Här får man utan problem plats med större soffgrupp och matplats för 4-6 personer. Köksdelen ramar vackert in rummet och har gott om förvaring bakom stilrena träfronter samt all maskinell utrustning genomgående i rostfritt. Det rofyllda sovrummet vetter mot innergården och har plats för dubbelsäng. Via hallen kommer man in i badrummet som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har utmärkt förvaring i såväl klädkammare som garderob och tillhörande källarförråd.

Bostadsrättsföreningen är äkta, äger marken, har god ekonomi och är mycket välskött. Bostaden har en låg avgift om 960kr vilket inkluderar bredband, kabel TV, vatten och värme. Föreningen har 13st lokaler upplåtna med hyresrätt samt ett stort garage under fastigheterna med 280st platser. Föreningen får stora intäkter från garaget och lokalerna vilket skapar en bra ekonomi.

Här bor du i absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden precis runt hörnet. Baltzar von Platens gata är en populär gata med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Intilliggande Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt parkliv och Norr Mälarstrand härliga promenadslingor utmed Riddarfjärdens vatten. I området finns många populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Sthlm Tapas, och Orangeriet. För den motionsintresserade finns flertalet träningsanläggningar och den trevliga löprundan runt Kungsholmens strandlinje. Inom ett par minuters promenad når du Fridhemsplan med Västermalmsgallerian och fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns även utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar som tar dig till stadens alla hörn. På bara 10 minuters promenad är du vid Centralstationen och Arlanda Express.

Välkommen på visning!


Boarea
46 kvm
Avgift
960 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1/2 (Hiss finns)
Såld
2019-11-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.