Båtbyggargatan 21

Båtbyggargatan 21


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Båtbyggargatan 21Hammarby Sjöstad— Stockholm

Perfekt planerad i Lugnet!

Stig in i denna imponerande familjevänliga bostad där köket utgör en central punkt för både vardag och sociala sammanhang. Med en ljus ton och välvalda tillval skapas en atmosfär av elegans och bekvämlighet. Det välplacerade köket balanserar på ett smakfullt sätt funktionalitet och gemenskap. Här har du en diskret avskärmning som ger köket en känsla av privatliv samtidigt som det öppnar upp för möjligheten att avnjuta härliga måltider och skapa minnen med familj och vänner.

Denna rymliga bostad erbjuder separata stora rum, vilket ger varje familjemedlem sitt eget personliga utrymme. Samtidigt möts alla i den centrala sociala ytan, skapandes en harmonisk atmosfär för umgänge och gemenskap. Masterbedroom och barnrummen är strategiskt placerade för att uppfylla individuella behov och önskemål.

Det sobert helkaklade badrummet i ljusa toner är en perfekt kombination av stil och funktion. Här finns bekvämligheter som tvätt- och torkmöjligheter, smart förvaring och en övergripande design som ger en positiv känsla.

Området, beläget mellan Sickla och Hammarby, erbjuder det bästa av två världar. Naturen ligger nära, med vatten och vackra promenadstråk i Nacka reservaten eller runt Sickla sjön. Dessutom har du tillgång till garage med kort kö, möjligheten att avnjuta utsökt Hawaian Poké direkt i huset och utmärkta kommunikationer såsom buss och tvärbana precis intill.


Boarea
96 kvm
Avgift
6 088 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
1
Såld
2024-02-26

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad

Denna lägenhet på Båtbyggargatan såldes av oss 2024-02-26. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Båtbyggargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad