Birger Jarlsgatan 104D, 4tr / Östermalm / Stockholm

Möjlig 2a högst upp i 20-tals fastighet!

Slutpris
3 225 000 kr
Boarea
35 kvm
Avgift
2 698 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-09
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Birger Jarlsgatan såldes av oss 2019-10-09. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Birger Jarlsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna charmiga bostad med eftertraktat läge högst upp i huset!

Inbjudande entré med optimal förvaring och goda avhängningsmöjligheter. Fullutrustat kök med fint ljusinsläpp och utrymme för matplats. Rymligt vardagsrum med utrymme för soffa, mediamöbel, säng, byrå eller annan trivselmöbel. Här finns även förvaring i en djup garderob. Vitkaklat badrum med tvättmaskin. En bra bostad som går att göra om till en 2a.

Äkta förening som äger marken med 283st bostadsrätter och 6st lokaler. HSB Brf Morkullan har kvar vindar och källarvåningar som dolda tillgångar och en belåningen på endast 5700kr/kvm. Föreningen har nyligen investerat i bergvärme som kommer att leda till stora kostnadsbesparingar. Från 2020 planeras en sänkning av avgiften med 2% per år (se ÅR2018). Föreningen förfogar även över en prisbelönt, grön innergård med utemöbler och grillplats (även kallad Arvids terrass). Utöver detta finns bastu, övernattningsrum och fem tvättstugor.

Fastigheten är belägen på en populär adress med centralt läge och närhet till både city- och naturliv. Här finns flertalet restauranger, caféer och pubar och längs Odengatan råder en härlig stadspuls med ytterligare utbud av service, butiker och shopping. Utmärkta kommunikationer med flertalet innerstadsbussar samt närhet till tunnelbanans gröna och röda linjer.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Östermalm

Välkommen till Östermalm med allt du kan önska dig inom gångavstånd. Runt dessa kvarter ligger några av Stockholms vackraste fastigheter med spännande arkitektur och anrik historia. Trots det centrala läget finns det många grönområden i området och närheten till Djurgården.

Nöje

Här är gatorna fulla av moderna butiker och restauranger. Några guldkorn är Teatergrillen, Riche, Sturehof och Strandvägen 1. Strosa längs Biblioteksgatan och Birger Jarlsgatans lyxiga butiker och ta en paus på populära Wienercaféet. Vid Östermalmstorg ligger den välkända saluhallen där du kan avnjuta en god lunch eller handla fina råvaror till kvällens middag.

Rekreation

Här bor ni en kort promenad från Djurgårdens grönska och vatten. Promenera ner längs Narvavägen ner till Djurgårdsbron, ta en kaffe på Kungliga motorbåtsklubben och fortsätt sedan din promenad längs vackra Djurgården.

Kommunikation

Kommunikationer finns det gott om med tunnelbanans röda linje och flertalet innerstadsbussar.

Familjeliv

På Östermalm finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.