Blekingegatan 31B, 4 tr

Blekingegatan 31B, 4 tr

Slutpris

3 700 000 kr


Skanstull— Stockholm

Blekingegatan 31B, 4 tr


Slutpris
3 700 000 kr

Skanstull— Stockholm

1,5a högst upp i huset med stor balkong mot gård!

Varmt välkomna till denna härliga 1,5a högst upp i huset med generös balkong mot innergård!

Här bor ni omgivna av ljusa ytskikt, vackra trägolv och klassiska inslag som serveringsskåp, speglade dörrar och fönster med spanjolett. Hallen är möblerbar med avhängning intill ytterdörren och gott om utrymme för förvaringsmöbel samt arbetsplats. Vardagsrummet är i delvis öppen planlösning till köket och har ett stort fönster med spröjs och spanjolett mot en lugn innergård. Här finns utrymme för en soffa, mediamöbel, bokhylla samt en dubbelsäng i avsides rofyllt läge. Köket är fullutrustat, rymligt och ljust med bra arbetsytor samt area avsedd för matplats. Balkongen finner ni bakom glasade dubbeldörrar med utsikt över föreningens lummiga innergård, takåsar samt himmel. Härifrån kan ni blicka bort mot gallerian Skrapan och den populära taktoppsrestaurangen Himlen. Balkongen erbjuder plats för utemöbler, blommor, lyktor och planteringar. Det stilrena badrummet är helkaklat och har golvvärme. Till bostaden hör två förråd på vinden.

Brf Vågskivan är en äkta förening som äger marken och upplåter 212 bostadsrätter och 16 kommersiella lokaler med hyresrätt. Belåningen i föreningen är låg, enligt årsredovisningen från 2019 var den endast 1.538kr/kvm. Föreningens medlemmar har tillgång till en stor lummig trädgård med utemöbler och grillmöjligheter. Vidare finns övernattningsrum som kan bokas gör gäster och tre tvättstugor med separata mangelrum. På gården finns cykelställ och på Tjurbergsgatan 34 och Hallandsgatan 45 och 50 finns cykelrum. På Tjurbergsgatan 34 finns även ett barnvagnsrum. Den som önskar kan använda hissen i trapphuset intill och gå över vinden för att sedan gå ner till bostaden.

På Södermalms sydligaste del blandas äldre sekelskifteshus med nyare bebyggelser. Här har ni närhet till flertalet trendiga butiker, restauranger och caféer. Några guldkorn som inte bör missas är Urban Deli och Pom och Flora. Missa inte heller en brakfrukost eller brunch på Clarion Hotel eller en god middag på Thaiboat nere vid Hammarbyhamnen. Längs med Götgatan finns en härlig mix av butiker och caféer och längre ner åt Medborgarplatsen ligger gallerian Skrapan med en takbaren Himlen på våning 27 med fantastisk utsikt över hela Stockholm. Vitabergsparken och Sofia Kyrka ligger en kort promenad bort med härliga grönområden och promenadstråk. För den träningsintresserade finns SATS Sofo (ca 280 m) och Friskis & Svettis Skrapan (ca 280 m). Flertalet välsorterade livsmedelsbutiker finns i närområdet, t.ex. ICA Ringen, ICA Supermarket Medborgarplatsen, Willys, Hemköp och Lidl. Ni har även galleriorna Ringen och Skrapan med en mängd affärer, vårdcentral, Food Court samt Systembolaget. Kommunikationerna är goda med tunnelbanans gröna linjen, men också ett antal bussar som 3, 4 och 74.

Välkommen på visning!


Boarea
39.5 kvm
Avgift
2 165 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.