Bondegatan 25 B, 1 tr (vån 2) / Södermalm / Stockholm

Ljus och ytterst välplanerad 4:a med toppläge i SoFo med Nytorget runt hörnet!

Slutpris
6 700 000 kr
Boarea
92,5 kvm
Avgift
5 095 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
2 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-08-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bondegatan såldes av oss 2019-08-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Bondegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och ytterst välplanerad 4:a med toppläge i SoFo med Nytorget runt hörnet. Genomgående med stora fönsterpartier två väderstreck och bra ljusinsläpp. Vackra parkettgolv och ypperlig förvaring med garderober och klädkammare. Optimal planlösning med tre bra sovrum samt rymligt badrum och separat gäst-wc. Badrum samt gäst-wc renoveras helt. De boende får nya badrum och gäst-wc:s som bekostas av föreningen. Hissar i varje port och garage med bilplatser finns i fastigheten. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Lugnt toppläge på Södermalm nära populära Nytorget och grönskande Vitabergsparken. SoFo är ett av Stockholms mest eftertraktade områden att bo i. Inom promenadavstånd nås även Årstaviken och Lilla- och stora Blecktornsparken. Området erbjuder goda kommunikationer med närhet till T-banestationerna Skanstull och Medborgarplatsen samt flera busslinjer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.