Döbelnsgatan 16A / Vasastan / Stockholm

Vacker sekelskiftesvåning med två kakelugnar och balkong!

Slutpris
10 850 000 kr
Boarea
110 kvm
Avgift
4 400 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
1,5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-06-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Döbelnsgatan såldes av oss 2018-06-08. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Döbelnsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vacker sekelskiftesvåning med bevarade originaldetaljer som två kakelugnar, höga socklar, stuckaturer, högt i tak (3,17m) samt genomgående fiskbensparkett! Bostaden erbjuder en välkomnade entré med snyggt klinkergolv med golvvärme. Hallen leder vidare till tre bra sovrum som vetter mot innergården samt gästtoalett och badrum med tvättmaskin och torktumlare. Väl tilltaget vardagsrum med vacker kakelugn, här finns gott om plats för möblemang. Speglade dubbeldörrar leder vidare till köket med kakelugn. Här finns plats för stora sällskap. Hela lägenheten är smakfullt renoverad där inga detaljer är lämnade åt slumpen.

Här bor du med ett eftertraktat läge i Vasastan. Utanför dörren finns ett mångfald restauranger, butiker, fina parker samt utmärkta kommunikationer.

Detta är en kommande försäljning vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration