Sök Meny
Såld

Stockholm - Vasastan- City/ Norrmalm / Drottninggatan 102 B, gårdshus

Förtjusande 2,5:a med härlig balkong!

Med ett centralt läge intill Tegnérlunden finner ni denna ljusa 2,5:a med härlig möblerbar balkong som vetter mot innergården. Lägenheten disponerar ett trevligt och luftigt vardagsrum där bygglov finns för att öppna upp ytterligare ett fönster. Vidare finner du ett stilrent kök med generös matplats, rofyllt sovrum med en underbar walk in closet, som även kan disponeras som ett barnrum eller arbetsrum om så önskas, samt ett fräscht duschrum med både tvättmaskin och torktumlare. I lägenheten möts både moderna bekvämligheter och tidstypiska bevarade originaldetaljer såsom höga golvsocklar, ornamenterade djupa fönsternischer och vackra trägolv. Här bor du med närhet till allt du kan tänkas behöva. Starta dagen med en god frukost på Fabrique som du finner tvär söver gatan, fortsätt en bit ner på Drottninggatan där du finner välkända Centralbadet. Är du på shoppinghumör finns mängder av populära butiker inom behagligt gångavstånd. Trots Drottninggatans myllrande folkliv är du inte långt ifrån rogivande och natursköna grönområden vid både Tegnérlunden samt Observatorielunden.

Välkomna på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Vasastan- City/ Norrmalm
Drottninggatan 102 B, gårdshus
Slutpris: 5 700 000 kr
Boarea: 60 kvm
Avgift: 2 714 kr/mån
Driftkostnad: 811 kr/mån
Rum: 2,5 rum
Våning: 2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld: 2016-10-28
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Drottninggatan
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!