Drottningholmsvägen 72, 1/2tr / Kungsholmen/ Thorildsplan / Stockholm

Superfin och välplanerad 2:a i 20-tals fastighet. Bra förening med god ekonomi!

Slutpris
4 100 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
3 383 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1/2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-08-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Drottningholmsvägen såldes av oss 2019-08-19. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Drottningholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen/ Thorildsplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bostaden har fina tidstypiska detaljer som spegelindelade dörrar, fiskbensparkett samt stora spröjsade fönster med spanjoletthandtag. I det perfekt dimensionerade vardagsrummet finns alla möjligheter att ha trevligt socialt umgänge eftersom både större soffgrupp och matplats för 6 personer får plats. Köket som har mycket bra förvaring bakom snygga vita fronter och stort skafferi är utrustat med all maskinell utrustning man behöver. Det rofyllda sovrummet har plats för dubbelsäng och garderober och ligger utmärkt placerat med badrummet intill. Eftersom den inre hallen är möblerbar känns bostaden skönt luftig och generös med sina kvadratmeter. Lägenheten har dessutom utmärkta förvaringar i två klädkammare med plats för såväl hängande som vikta kläder samt både vinds - och källarförråd.

Mitt på Kungsholmen mellan Rålambshovsparken och Hornsbergs nybyggda bostadsområden ligger Thorildsplan. Fastigheterna här har många tidstypiska detaljer från 1920-talet vilket bidrar till områdets charm. Området kring Thorildsplan är lugnt och populärt med närhet till fridfulla grönområden med parker, klippbad och vatten samt till innerstans puls med restauranger, barer och all tänkbar service.

Kommunikationerna är goda med både tunnelbanans gröna och blå linje samt ett antal bussar. På några hundra meters gångavstånd ligger Galleria Lindhagen med ICA Maxi, apotek, Systembolaget, butiker, post och banker. I området kring Lindhagensplan pågår ett flertal intressanta byggnadsprojekt vilka kommer att öka områdets attraktionsvärde ytterligare. Några kvarter bort från Lindhagen och Thorildsplan ligger Fridhemsplan med trendiga och shoppingvänliga Västermalmsgallerian med ett stort utbud av mataffärer och butiker. På bekvämt avstånd ligger Rålambshovsparken som är en av Stockholmarnas mest populära oaser sommartid med mängder av rekreationsmöjligheter.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.