Erstagatan 20

Erstagatan 20

Slutpris

5 050 000 kr


Södermalm— Stockholm

Erstagatan 20


Slutpris
5 050 000 kr

Södermalm— Stockholm

Fantastisk 2a i skuldfri förening med nyrenoverat kök, vacker fiskbensparkett och fönster i väst

Välkommen till en fantastisk bostad på populära Erstagatan. Här charmas du av attribut så som nyrenoverat kök, bevarade originaldetaljer från fastighetens byggår och en skuldfri förening där man gärna bor kvar i många år!

Direkt när du kliver in i bostaden möts du av en varm och välkomnande känsla. Innanför dörren får du genast ta del av den tidstypiska byggnadscharmen från sent 20-tal. Häng upp jackan längs med den platsbyggda hatthyllan smyckad med ankarkrokar och kliv vidare in i bostaden. Hallen nyttjas på ett effektivt sätt med både städskåp och förvaring samt öppnar även upp mot både badrum och kök.

Badrummet är kaklat i klassiska färger vilket ger ett stilrent intryck tillsammans med kromade detaljer och duschvägg i glas. Förvaring finns i väggskåp och kommod och för den som önskar tvättmaskin är det också förberett för det.

Förbi badrummet når du det stilfullt renoverade köket med full maskinell utrustning. Här har man tänkt till i både stil och funktion med goda arbetsytor och vitvaror som placerats i arbetshöjd för en smidig vardag. Ett vackert spröjsat fönster skapar ett fint ljusinsläpp och öppningen in mot vardagsrummet skapar en social planlösning mellan rummen. Här blir det en fröjd att underhålla gäster samtidigt som du kokar pasta till kvällens middag.

Kliv vidare in i vardagsrummet, här finner du magi! Det stora rummet med vacker fiskbensparkett ger en otrolig karaktär och värme till rummet. Infälld belysning i taket ökar trivselfaktorn ytterligare och attribut så som speglade trädörrar och klassiska lister längs med bostadens dörröppningar förhöjer 20-tals känslan. Här finns plats både för en stor soffa och matbord med stolar för många. I den inre delen av vardagsrummet finns en bevarad sovalkov som idag nyttjas med sovdel och blir ett otroligt mysigt krypin. Detta utrymme är dessutom utmärkt i storlek om du önskar ett kontor separat från resten av rummet eller som en mysig loungedel för exempelvis musikrum eller liknande för den som vill, kanske en walk-in-closet? Bara fantasin sätter gränserna!

Bostadens sovrum når du via vardagsrummet och båda rummen smyckas av stora spröjsade fönster med bevarade spanjoletter som bjuder på ett riktigt härligt ljusinsläpp. I sovrummet har du plats för både säng, skrivbord och förvaring. Formen av rummet gör det enkelt att möblera och ger dig många möjligheter beroende på vad just du behöver. Idag nyttjas rummet som barnrum och blir även en härlig lekplats för din son eller dotter.

Utöver de fantastiska attribut som lägenheten erbjudet får heller inte missas att det är en otroligt populär förening där många medlemmar stannat i väldigt många år. Föreningen som är skuldfri och har en bra ekonomi, ligger även i ett bubblande område som är lugnt och mysigt samtidigt som man har nära till allt!

Vill du också få chansen att trivas på Erstagatan och i denna superfina bostad? Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer info!


Boarea
52 kvm
Avgift
1 529 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-05-11

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Erstagatan såldes av oss 2022-05-11. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Erstagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.