Sök Meny
Såld

Stockholm - Södermalm / Fatburs Kvarngata 14

Välplanerad 3:a med balkong mot Södermalmsallén!

*** FAST PRIS *** Detta innebär att bostaden säljs utan budgivning och att det är "Först-till-kvarn-principen" som gäller.

Varmt välkomna till denna välplanerade 3:a på populära och mysiga Fatburs Kvarngata! Här finner du en stor och härlig balkong med utsikt mot grönskande Södermalmsallén. Lägenheten erbjuder två trivsamma sovrum med förvaringsmöjligheter och plats för dubbelsäng. Kök och vardagsrum disponeras i en öppen planlösning med en trevlig köksö där hela familjen kan samlas för matlagning och middagar. Intill köksdelen finns matplats för ett större sällskap och vidare finns plats för diverse trivselmöbler. Lägenheten har genomgående fina parkettgolv och god förvaring i hallens generösa garderobssektion.

Här bor ni i lugna och omtyckta kvarter med närhet till Söders alla spännande hörn! En kort promenad bort finner ni lummiga Tantolunden med koloniområden, lekpark och badmöjligheter. Ett stenkast bort finner ni även livsmedelsbutiker, restauranger och inte minst utmärkta kommunikationer med pendeltåg och flertalet busslinjer.

Med ingång från Södermalmsallén finner ni lägenheten en trappa upp och med ingång från Fatburs Kvarngata finner ni lägenheten en trappa ner.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Stockholm / Södermalm
Fatburs Kvarngata 14
Slutpris: 4 700 000 kr
Boarea: 73 kvm
Avgift: 5 597 kr/mån
Driftkostnad: 500 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Våning: 1 av 7 (Hiss finns)
Såld: 2017-07-11
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Fatburs Kvarngata