Fendergatan 8, 4 av 4 tr / Hammarby Sjöstad / Stockholm

Ytterst ljus 2:a högst upp i huset med kungsbalkong mot innergård och vacker sjöutsikt!

Slutpris
3 400 000 kr
Boarea
44 kvm
Avgift
3 143 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-10-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fendergatan såldes av oss 2019-10-08. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fendergatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarby Sjöstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset är du varmt välkommen till denna härliga och ljusa bostad med kungsbalkong! Garage finns i föreningen. Lägenheten kännetecknas av stora fönsterpartier som sträcker sig nästan från golv till tak vilket ger väldigt mycket ljusinsläpp. Tack vare högt läge, har du en av områdets bästa utsikter mot vatten och himmel. Stora och öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Från vardagsrum samt sovrum har du utgång till den stora balkongen i bästa västläge med kvällskol. Utmärkt och rymligt sovrum där ljuset flödar in igenom stora fönsterpartier. Välkomnade hall med stor garderob med spegelsskjutdörrar och spotlights i taket!

Henriksdalskajen är byggt för att verkligen ta tillvara på den marina miljön som nu har blivit ett signum för området. Här har bostadshusens arkitektoniska utformning och dess inbördes placering noggrant planerats för att skapa fria siktstråk mot vattnet. Intill hamnen ligger ett vackert torg ”Hamntorget” med flera populära restauranger bland annat Indian Street food & Co, Fred's Kitchen, Lago Tapas Bar, Il Conte, Skippers Inn, Pong, och Beirut Foodbynatt. Vid torget finns även bageri och gym!
Området har även vad som kan vara en av Stockholms bästa lekplatser i Anders Franzéns Park. Inspirerad av hur området såg ut förr. Inom parkens område finns fotbollsplan, skatepark, lekplats med skeppsvarv etc. Varmt välkommen till ditt nya hem!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Hammarby Sjöstad

Hammarby sjöstad, i folkmun kallat Sjöstan, är en av Stockholms nyaste och snabbast växande stadsdelar. Här bor du i en modern och marin miljö med känslan av att bo i skärgården och samtidigt ha promenadavstånd till Södermalm och Sickla köpkvarter.

Nöje

Här finns flera restauranger och caféer, matbutiker och gym. Populära och värda ett besök är bland annat Fine Food, Café gården, prisbelönta Magnus Johanssons bageri och Bröd&Salt där många köper färskt bröd på söndagsmorgonen. Nyöppnade Krubb är en storfavorit om du gillar hamburgare!

Rekreation

På våren blommar körsbärsträden i Luma och här åker barnen pulka på vintern. Vill man ha en större utmaning har du Hammarbybacken precis intill, öppet för skidåkning på vintern och med flera motionsspår i det närliggande naturreservatet. Det är alltid människor i rörelse längs med bryggorna utmed vattnet och under de soliga dagarna samlas folk vid den stora bryggan vid Sickla uddes glasskiosk.

Kommunikation

Smidiga kommunikationer åt alla håll gör Hammarby sjöstad till ett populärt område. Genom hela Hammarby sjöstad går Tvärbana mellan Alvik och Sickla köpkvarter. Här går också buss till Slussen och Mariatorget. Härifrån går även den avgiftsfria båten över till Lumabryggan i Hammarby sjöstad. För en liten summa kan du även ta båten m/s Emelie som via Danvikstull tar dig in till Nybrokajen, perfekt för helgutflykten med familjen!

Familjeliv

I området kring Hammarby Sjöstad finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.