Fleminggatan 40 C, 6 tr

Fleminggatan 40 C, 6 tr

Slutpris

5 300 000 kr


Kungsholmen / Fridhemsplan— Stockholm

Fleminggatan 40 C, 6 tr


Slutpris
5 300 000 kr

Kungsholmen / Fridhemsplan— Stockholm

Välplanerad trea med utsikt över takåsarna och balkong med kvällssol. Högst upp i fastigheten.

Välkommen till denna välplanerade trea med utsikt över takåsarna. Från 1 oktober 2017 kommer avgiften sänkas med 10%. Det höga läget i fastigheten skapar ett fantastiskt ljusinsläpp samt ett lugnt och tyst hem. Lägenheten disponeras genom en välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en social känsla. Vidare finner ni ett påkostat badrum med bastu samt tvättmaskin och torktumlare. Väl tilltaget sovrum som vetter mot den lugna innergården. Här finns utgång till lägenhetens balkong med kvällssol. Från balkongen kan ni njuta av fantastisk utsikt över Stockholms takåsar! Lägenheten präglas av ljusa materialval. Föreningen har en mycket trevlig innergård med fruktträd och bärbuskar. Här finns även möjlighet för föreningens medlemmar att grilla.

Här bor ni med ett fantastiskt läge på Fridhemsplan med allt ni kan behöva utanför dörren. Här finns trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Norr Mälarstrand med Rålambshovsparken och Hornsbergs Strand extra populärt. Ett varierat utbud av butiker finns i Västermalmsgallerian. Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar som till exempel linje nr. 1, 3 och 4 samt även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Här går även grön och blå tunnelbanelinje som tar dig in till city på 5 minuter.

Välkommen på visning!


Boarea
66 kvm
Avgift
3 263 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-09-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.