Fleminggatan 17, 5 tr / Kungsholmen / Stockholm

Sekelskifteslägenhet med ett högt hörnläge och vackra originaldetaljer!

Slutpris
8 850 000 kr
Boarea
110 kvm
Avgift
353 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-09-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fleminggatan såldes av oss 2018-09-12. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fleminggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ACCEPTERAT PRIS! Sekelskifteslägenhet med en perfekt planlösning, tre bra sovrum och låg avgift! Högt och fritt hörnläge med väl tilltagen takhöjd om 3 meter och härlig rymd. Bostaden har vackra sekelskiftesdetaljer bevarade såsom höga golvsocklar, djupa och speglade fönsternischer samt speglade dörrar och vackra golv. Inbjudande hall som är möblerbar och har gott om förvaringsmöjligheter. Vackert vardagsrum i hörnläge med stort ljusinsläpp, modernt och stilrent kök med plats för matbord. Rymligt master bedroom som erbjuder bra plats för förvaring. Ytterligare två bra sovrum och ett lyxigt badrum. Här är det bara att flytta in och njuta av det höga och insynsskyddade läget.

Välskött och fin fastighet med hiss som har plats för barnvagn. Här bor med närhet till i stort sett allt - butiker, restauranger, kommunikationer samt trevliga promenadstråk längs med Norr Mälarstrand.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration