Fleminggatan 45, 2tr / Kungsholmen / Stockholm

Välplanerad och elegant 3:a med balkong i centralt toppläge!

Slutpris
6 550 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
2 843 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-08-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Fleminggatan såldes av oss 2019-08-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fleminggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en synnerligen läcker 3:a med högt i tak, imponerande kök och balkong som vetter mot innergård. Rymligt och socialt vardagsrum med vacker fiskbensparkett och utgång till balkongen. Köket är rena drömmen med utmärkt förvaring och arbetsyta samt läckra detaljer som kran och diskho i mässing. Här njuter man av långa sköna middagar och större sällskap är inget problem. Två sovrum där ett är givet som rofyllt Master bedroom medan det andra kan användas som barnrum eller varför inte arbetsrum om man skulle behöva det. Fräscht badrum med tvättmaskin. Hall med förvaring i inbyggda garderober och gäst-wc. Balkong som vetter mot skönt grönskande innergård.

På en av Kungsholmens mest attraktiva adresser finner ni detta drömboende. Mycket trivsamma kvarter med närhet till restauranger, caféer, matbutiker, flertalet förskolor, skolor och Kungsholms Gymnasium. Absolut närhet till kommunikationer, närservice samt grönområden vid Kungsholms strand och Klara sjö. Kort promenad och du befinner dig i Stockholms city samt Centralstation med Arlanda Express, Regional tåg och pendeltåg.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.