Fleminggatan 45, 2tr

Fleminggatan 45, 2tr

Slutpris

6 550 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Fleminggatan 45, 2tr


Slutpris
6 550 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Välplanerad och elegant 3:a med balkong i centralt toppläge!

Välkommen till en synnerligen läcker 3:a med högt i tak, imponerande kök och balkong som vetter mot innergård. Rymligt och socialt vardagsrum med vacker fiskbensparkett och utgång till balkongen. Köket är rena drömmen med utmärkt förvaring och arbetsyta samt läckra detaljer som kran och diskho i mässing. Här njuter man av långa sköna middagar och större sällskap är inget problem. Två sovrum där ett är givet som rofyllt Master bedroom medan det andra kan användas som barnrum eller varför inte arbetsrum om man skulle behöva det. Fräscht badrum med tvättmaskin. Hall med förvaring i inbyggda garderober och gäst-wc. Balkong som vetter mot skönt grönskande innergård.

På en av Kungsholmens mest attraktiva adresser finner ni detta drömboende. Mycket trivsamma kvarter med närhet till restauranger, caféer, matbutiker, flertalet förskolor, skolor och Kungsholms Gymnasium. Absolut närhet till kommunikationer, närservice samt grönområden vid Kungsholms strand och Klara sjö. Kort promenad och du befinner dig i Stockholms city samt Centralstation med Arlanda Express, Regional tåg och pendeltåg.

Välkommen på visning!


Boarea
80 kvm
Avgift
2 843 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-08-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.