Fleminggatan 109, 4 tr

Fleminggatan 109, 4 tr

Slutpris

3 500 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Fleminggatan 109, 4 tr


Slutpris
3 500 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Perfekt planerad mini 2:a med kakelugn!

Välkommen till en perfekt planerad mini 2:a med kakelugn (ej fungerande)! Lägenheten har klassiska sekelskiftesdetaljer bevarade i form av spegelförsedda djupa nischer, spegeldörrar samt högt i tak.

Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, med en bardisk som delar av rummet på ett smakfullt och socialt sätt. Det är genomgående stavparkett i ek, ljusa ytskikt samt bra förvaringsmöjligheter i flera garderober. Sovrummet har gråa väggar och ett fönster som ger bra med ljusinsläpp. Badrummet är helkaklat med helglasad duschvägg.

Här bor du bekvämt med närhet till nöje, shopping, kommunikationer och restauranger. Precis intill bostaden finns Karlbergssjön med fint promenadstråk samt bryggor och båtplatser.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
38 kvm
Avgift
1 946 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-11-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.