Fleminggatan 49

Fleminggatan 49

Slutpris

5 870 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Fleminggatan 49


Slutpris
5 870 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Centralt belägen 3:a - Öppen planlösning - Balkong i västläge

Öppen planlösning och stilren 3:a belägen på central adress mellan Fridhemsplan och Rådhuset. Den öppna ljusa planlösningen socialt sällskapsrum med stort fönsterparti och plats för såväl soffor som matsalsmöbel. Fullt maskinellt utrustat kök med goda arbetsytor och integrerade vitvaror som ger ett stilrent intryck. Två välplanerade sovrum, varav det större har utgång till balkong med härlig eftermiddagsol. Det andra sovrummet rymmer säng och skrivbord. Helkaklat badrum med duschhörna bakom vikbara glasväggar. Vackra byggnadsdetaljer bevarade från byggåret med fiskbensparkett och stenskivor i fönsternischer.

Välskött förening med god ekonomi, låg avgift, alla stora renoveringar utförda och dolda tillgångar (i form av hyresrätter) i klassisk Funkisbyggnad.

Här bor man i mysiga kvarter med närhet till Norr Mälarstrand och Karlbergskanalen där fina promenad-/joggingstråk löper längs med Riddarfjärden. Även nära till Fridhemsplan och Kungsholmstorg med all tänkbar service och kommunikationer. T-bana Fridhemsplan och Rådhuset ligger ca 5 min bort samt flertalet bussar strax utanför porten.


Boarea
63 kvm
Avgift
1 991 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-03-14

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Fleminggatan såldes av oss 2023-03-14. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fleminggatan.

Boka värdering

Lena Svartström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.