Flintbacken 4

Flintbacken 4

Slutpris

3 200 000 kr


Södermalm / Tanto— Stockholm

Flintbacken 4


Slutpris
3 200 000 kr

Södermalm / Tanto— Stockholm

Välplanerad tvåa med stora fönster i fil - Högt läge - Stabil förening med låg belåning

Varmt välkomna till Flintbacken 4, en byggnad från 1960-talet i det mysiga området vid Tantolunden. Här bor ni bland parker och badplatser men även närhet till kommunikation via både buss, tunnelbana och pendeltåg. I högt läge på våning fyra, hittar ni den här väldisponerade lägenheten om 36 kvadratmeter. En modern bostad som har alla förutsättningar för ett trivsamt hem. Här finns det gott om ljusinsläpp och rymd, tack vare de stora fönsterna som ligger i fil. Kök och vardagsrum är placerade intill varandra, vilket skapar många tillfällen för umgänge. Här kan vänner och familj vara placerade i soffan, samtidigt som middagen är i full gång. Sovrummet är i fin storlek, och har idag en stor klädkammare som erbjuder gott om plats för både kläder och förvaring. Det finns möjlighet att slå ihop klädkammaren med sovrummet, vilket skapar ett större rum. Avslutningsvis hittar ni badrummet som är från stambytet (2018), i helkaklat utförande och utrustat med kombinerad tvättmaskin.

Låter det här som en bostad för dig?
Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Brf Tanto är en stabil förening med god ekonomi. Föreningen äger marken och består av 730 bostäder varav 683 upplåts med bostadsrätt, 47 med hyresrätt (dolda tillgångar) samt 39 hyresrättslokaler. En lokal ombildades från lokal till bostadsrätt under 2022. Brf Tanto är en stabil förening där lokalerna inbringar fina intäkter i föreningen på ca 13 Mkr/år. Här har medlemmarna tillgång till många gemensamma utrymmen och föreningen förfogar även över 348 p-platser samt 107 garageplatser som hyrs ut till medlemmar. Flera av dessa platser är även försedda med laddstolpe.


Boarea
36 kvm
Avgift
2 014 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 12 (Hiss finns)
Såld
2024-06-20

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Flintbacken såldes av oss 2024-06-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Flintbacken.

Boka värdering

Sofia Kihlman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.