Förskeppsgatan 3

Förskeppsgatan 3

Slutpris

4 210 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Förskeppsgatan 3


Slutpris
4 210 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Välplanerad möjlig 3:A

Denna perfekt planerade tvåa erbjuder en modern och öppen planlösning, vilket skapar en trivsam atmosfär. Köket har nyligen renoverats och är av märket Epoq, vilket innebär hög kvalitet och modern design. Matdelen är smidigt placerad intill köket, vilket underlättar för måltider och sociala tillställningar.

Den öppna planlösningen ger generösa och sällskapvänliga ytor, med vardagsrummet direkt intill. Detta skapar en naturlig samlingspunkt för umgänge och avkoppling. Vardagsrummet har också en praktisk anslutning till balkongen, som ligger lugnt och fridfullt direkt intill innergården. Balkongen blir en perfekt plats för avkoppling och fräscha luftiga stunder.

Lägenheten har ett stort master bedroom med utmärkt förvaringsmöjligheter, vilket skapar en privat och avskild plats för avkoppling och återhämtning. Badrummet är rymligt och välutrustat med alla nödvändiga funktioner och ligger direkt intill, vilket ger extra bekvämlighet och praktiskhet i vardagen.

Den lugna placeringen intill innergården ger en skön kontrast till stadens puls och skapar en avkopplande atmosfär. Här kan du njuta av lugnet samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens bekvämligheter. Dessutom erbjuder området närhet till ett brett utbud av restauranger från alla världens hörn, samt bekväm tillgång till kommunikationer, natur och vatten.

Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en harmonisk och modern boendemiljö med fokus på öppenhet, trivsel och bekvämlighet. Perfekt för den som söker en välutrustad bostad med närhet till både stadsliv och natursköna områden.


Boarea
52 kvm
Avgift
4 182 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2024-02-29

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Förskeppsgatan såldes av oss 2024-02-29. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Förskeppsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.