Fredriksdalsgatan 12

Fredriksdalsgatan 12

Slutpris

4 250 000 kr


Stockholm

Fredriksdalsgatan 12


Slutpris
4 250 000 kr

Stockholm

Välkommen till denna högt belägna tvåa på populära Fredriksdalsgatan. En perfekt bostad för den som söker bekvämt boende med härlig balkong och eftermiddagssol. Denna 48 kvm lägenhet har ett högt läge i fastigheten och erbjuder en välplanerad öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här kan du njuta av ljuset och rymden samtidigt som du har möjlighet att koppla av på balkongen med soliga eftermiddagar. Gott om förvaring i bostadens rymliga klädkammare, som ligger i anslutning till hallen.

Föreningen har en egen, privat innergård som ligger upphöjt. Här finns lekplats, sittgrupp med kanalutsikt, grillplats och gröna trivsamma odlingar.

Fredriksdal ligger vid gränsen mellan Hammarby Sjöstad och Södermalm. Här får du både natursköna omgivningar och stadslivets bekvämligheter. Njut av vackra promenadstråk längs vattnet och grönskande parker samtidigt som du har närheten till Södermalms trendiga butiker, restauranger och kaféer. Med bra kollektivtrafikförbindelser är det enkelt att ta sig runt i Stockholm.


Boarea
48 kvm
Avgift
2 629 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 av 8
Såld
2023-06-30

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Fredriksdalsgatan såldes av oss 2023-06-30. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fredriksdalsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.