Fregattvägen 48 -½tr

Fregattvägen 48 -½tr

Slutpris

2 400 000 kr


Gröndal— Stockholm

Fregattvägen 48 -½tr


Slutpris
2 400 000 kr

Gröndal— Stockholm

Prisvärt, naturnära & centralt

Lugnt beläget i Gröndal, gränsande till Aspudden ligger denna hemtrevliga källarlägenhet om 2 rok, bara ett par trappsteg ner i 3-våningshus från 40-talet. Här bor du i en välplanerad och ljus mini-2:a där du finner ett ljust och lättmöblerat vardagsrum, ett rymligt kök med generös matplats centralt placerad mitt i rummet samt ett litet sovrum med plats för en något större enkelsäng. Badrummet, helt i originalskick är outstanding med sitt vackra mörkröda kakel, kromade detaljer och och trapphusets välvda tak över badkaret. I slutet av Fregattvägen ligger ett utkiksberg med bedårande utsikt över Mörtviken - ett populärt sol- och pick-nick-ställe där kvällarna bjuder på fantastiska solnedgångar. Härifrån leder även trappor ner till Mörtviken där man kan ta sig ett svalkande kvällsdopp. En kortare promenad bort ligger Vinterviken med fina promenadvägar, badplats, restaurang och café - allt inbäddat i i kulturhistorik miljö från Alfred Nobels tid i området. Gröndals centrum för tankarna till en fin gammal småstad och där finner du Lundbergs konditori med anor från 50-talet, ett flertal småbutiker, mataffär men också tvärbanan som trafikerar sträckan Solna - Sickla via Liljeholmen och Alvik. Är du på riktigt shoppinghumör eller om du är sugen på att åka tunnelbana så ligger Liljeholmstorget med sin galleria på ca 15 minuters promenad från bostaden. Här finns i stort sett allt! Välkommen på visning av ett boende som inte kommer att gräva allt för stora hål i plånboken!


Boarea
42 kvm
Avgift
2 856 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
-½tr, (Hiss finns ej)
Såld
2022-07-20

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna lägenhet på Fregattvägen såldes av oss 2022-07-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Fregattvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.