Frejgatan 16

Frejgatan 16

Slutpris

3 900 000 kr


Vasastan— Stockholm

Frejgatan 16


Slutpris
3 900 000 kr

Vasastan— Stockholm

+ Nyrenoverat!
+ Mycket bra föreningen med god ekonomi!

Om du önskar boka privatvisning, vänligen hör av dig till mig!

På attraktiv adress i omåttligt populära Sibirien finner du denna nyrenoverade och perfekta bostad, med rymligt kök i ekonomisk stabil förening! Här väntar ett perfekt första boende alternativt övernattningslägenhet med fönster mot lugn innergård. Bostaden har en smart planlösning med ett rymligt allrum och mycket goda förvaringsmöjligheter i form av walk-in closet. Detta tillsammans med ett modernt och nyligen renoverat kök samt snyggt och gediget badrum, gör denna bostad till en riktig pärla. Till lägenheten hör ett förråd. Denna lägenhet måste verkligen upplevas på plats!

På Roslagsgatan, en av Vasastans mest populära gator, finns ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer. Oavsett om du är ute efter en romantisk middag, en avslappnad brunch eller en natt på stan, har Sibirien allt du behöver. När det gäller mat och dryck finns det en mängd olika alternativ att välja mellan. M.O.A.S, Meno Male, Svartensgrens, Bar Nombre och Mahalo är bara några av de restauranger och barer som finns i området. För den brunchgalne finns Pom och Flora, Greasy Spoon och Café Sirap att nämna. Det finns ett utmärkt utbud av service och shopping. Här hittar du allt från mataffärer till småbutiker som säljer unika produkter. På bara femton minuter promenerar du till Stureplan där du kan upptäcka ett ännu större utbud av shopping, restauranger och nattliv. Du bor precis intill underbara Vanadislunden och kan även ta en promenad till Hagaparken med dess mysiga promenadstråk och gröna ängar. I och med att du befinner dig centralt finns det gott om kommunala kommunikationer. Ifrån Tunnelbanestationen Tekniska högskolan, tar du dig till Östermalmstorg på 3 minuter. En promenad bort har du Odenplan, en mittpunkt med både pendeltåg, tunnelbana och ett flertal utav Stockholms innerstadsbussar vilket frekvent går under hela dagen.

Välkomna på visning!
Hör av er till Kais Ghedamsi på 0708911700 eller kais.ghedamsi@maklarhuset.se


Boarea
40 kvm
Avgift
1 869 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
Entre (Hiss finns)
Såld
2024-02-17

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna lägenhet på Frejgatan såldes av oss 2024-02-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Frejgatan.

Boka värdering

Kais Ghedamsi

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, franska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.