Furusundsgatan 2, 1,5 tr

Furusundsgatan 2, 1,5 tr

Slutpris

2 320 000 kr


Gärdet— Stockholm

Furusundsgatan 2, 1,5 tr


Slutpris
2 320 000 kr

Gärdet— Stockholm

Smart planerad 1:a med praktiskt kök & låg avgift!

En mysiga etta belägen på Gärdets högsta punkt! Ett helt perfekt boende med närhet till högskolor och universitet. Lägenheten erbjuder ett praktiskt kök och mycket fint renoverat badrum. Bostadens rum är härligt ljust tack vare det stora fönstret som släpper in solljus. Här finns utrymme för matplats, större säng samt annat önskvärt möblemang. Hallen erbjuder bra avhängningsmöjligheter samt ytterligare förvaring genom inbyggd klädkammare.

Då huset ligger i suterräng ligger lägenheten i ett högt läge på våning 4 av 8 i huset, men trappa 1,5 från entrén. Fastigheten är belägen på en lugn återvändsgata, full av grönska med öppna ytor mellan husen. Brf Haubitsen 2 är en äkta bostadsrättsförening i Stockholm som funnits sedan 1938. Föreningen består av två fastigheter, Haubitsen 2 och Arméfördelningen 1, belägna på Rindögatan 15 och Furusundsgatan 2-6. Totalt upplåter föreningen av 157 lägenheter med bostadsrätt, 2 lokaler samt 1 parkeringsplats med hyresrätt. Föreningen tillhandahåller flertalet cykelrum, gym och en fantastik takterrass till sina medlemmars förfogande. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos Folksam. Juridisk person godkänns inte som medlem. Delat ägande godkänns med en lägsta ägarandel på 10%. Ekonomisk förvaltare är Bredablick. Till lägenheten hör ett rymligt förråd.

Bostaden är belägen på övre Gärdet. På behagligt cykelavstånd hittar du Stockholms högskolor och universitet. Området passar perfekt för dig som värdesätter närhet till både natur och city. Ladugårdsgärdet ligger med sina motionsspår, utegym och naturupplevelser precis intill. Lite längre ner på gatan finns en matbutik, postombud och restauranger. På behagligt promenadavstånd når du populära Fältöversten med sitt breda utbud av shopping, matbutiker, restauranger samt ytterligare vardagsservice. Tunnelbanestation Gärdet (röd linje) når du inom en 5-minuters promenad, här finns även flertalet busslinjer som tar dig in mot stan.

Med bostaden som utgångspunkt har du nära till allt!

Varmt välkommen på visning!


Boarea
19.5 kvm
Avgift
1 584 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1,5 av 8 (Hiss finns)
Såld
2021-12-02

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Furusundsgatan såldes av oss 2021-12-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Furusundsgatan.

Boka värdering

Emelie Jakobsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.