Gröndalsvägen 212

Gröndalsvägen 212

Slutpris

8 400 000 kr


Gröndal/ Ekensberg— Stockholm

Gröndalsvägen 212


Slutpris
8 400 000 kr

Gröndal/ Ekensberg— Stockholm

Trivsam fyra med terrass och balkong med utsikt över Mälarens hamninlopp!

Bostaden har ljusa ytskikt, genomgående infällda spotlight samt både terrass och balkong. Luftigt och ljust vardagsrum med utrymme för både sociala och avkopplande stunder. Köket som ligger intill har utmärkt förvaring bakom vita fronter och generös arbetsyta i slitstark kompositsten. Här finns all maskinell utrustning man kan önska samt inbyggda Sonos-högtalare i taket. Till bords sitter man utan problem 6-8 personer. Rofyllt master bedroom med plats för dubbelsäng och annat sängkammarmöblemang. Utgång till terrass perfekt för morgonkaffet och trevlig middagar. Ytterligare två sovrum i bra storlek där båda passar för att användas som såväl barnrum som arbetsrum. Två sobra helkaklade badrum där det ena är utrustat med badkar och det andra med dusch. Dessutom finns tvättmaskin och torktumlare med praktisk förvaring och arbetsyta. Mycket bra förvaringsmöjligheter i garderober i sovrum, hall och tillhörande förråd.

Här bor du i stabil förening med 10 hyresrätter som dold tillgång i välskött fastighet.
Mysigt och gemytligt område med direkt närhet till Mälarens glittrande vatten och promenadstråk från kärnan av Gröndal till Ekensberg och vidare till Vinterviken. I Gröndal Centrum har ni livsmedelsaffär, populära Lundbergs Konditori samt restauranger. Flertalet förskolor, fritids och grundskolor finns i Gröndal. Nära till kommunikationer, bl.a. tvärbanan samt buss 133 som tar er till Liljeholmen med dess stora utbud av restauranger och shopping. I Liljeholmen har ni även anslutande tunnelbana, tvärbana och flertalet busslinjer.


Boarea
114 kvm
Avgift
4 431 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
1
Såld
2022-01-02

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Gröndalsvägen såldes av oss 2022-01-02. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Gröndalsvägen.

Boka värdering

Niclas Fernelius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.