Hagagatan 8, 4tr

Hagagatan 8, 4tr

Slutpris

5 890 000 kr


Vasastan— Stockholm

Hagagatan 8, 4tr


Slutpris
5 890 000 kr

Vasastan— Stockholm

Sekelskiftestvåa högst upp med balkong mot innergård!

Varmt välkomna till denna genomgående sekelskiftestvåa högst upp med balkong och en mängd originaldetaljer på en attraktiv adress i hjärtat av Vasastan!

Här bor ni bekvämt med utsikt över takåsar. Ni välkomnas in genom en säkerhetsdörr till en ljus och inbjudande hall med över 3m i takhöjd. Här finns gott om förvaring i en rymlig, inbyggd garderob. Vardagsrummet är socialt planerat med vackert ljusinsläpp ifrån två generösa fönsterpartier i väst. Här finns utrymme för en större soffgrupp, mediamöbel, matplats, bokhylla eller annat trivselmöblemang. Ljust och fullutrustat kök som även har diskmaskin och tvättmaskin/torktumlare. Här finns mycket god förvaring och bra arbetsytor. Bakom eleganta dubbeldörrar finner ni bostadens rymliga balkong i fritt läge mot innergård med utsikt över Vasastans takåsar. Här får ni plats med utemöbler, planteringar, lyktor eller annan trivselinredning. Sovrummet är i lugnt läge med fönster mot innergården med utrymme för dubbelsäng och har gott om förvaring. Helkaklat och fräscht badrum med spotlights i tak. Det har tidigare funnits kakelugnar i bostaden och det är möjligt att åter installera nya. Välbevarade originaldetaljer så som takrosetter, djupa nischer, stukatur och spanjoletter finns i flera av rummen.

Brf Åttan u.p.a är en äkta förening som äger marken. Föreningen innehar 36st bostäder samt förvaltar även över 2st affärslokaler. Vinden finns kvar som en dold tillgång till föreningen. Fastigheten byggdes 1905 och stambyte skedde '88/'89. I dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar eller större renoveringar (avstämt okt 2019). Belåningen är enligt år 2018 årsredovisning endast 5387kr/kvm och avgifterna på 549kr/kvm i snitt.

Bostaden är centralt belägen i Vasastan som har kommit att bli ett av Stockholms populäraste områden att bo i, här finns breda och pampiga paradgator blandat med små mysiga kvarter, mängder av vackra sekelskifteshus och trevliga restauranger. Omgivningarna erbjuder flertalet träningsanläggningar och här finns även trevliga grönområden såsom Hagaparken, Tegnérlunden och Vasaparken. Här finns även mycket goda kommunikationer med flertalet innerstadsbussar samt tunnelbanans gröna linje och pendeltåg från Odenplan.

Välkomna på visning!


Boarea
56 kvm
Avgift
2 561 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-14

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Hagagatan såldes av oss 2020-01-14. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hagagatan.

Boka värdering

Jakob Jakobsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska, spanska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.