Hagagatan 8, 4tr / Vasastan / Stockholm

Sekelskiftestvåa högst upp med balkong mot innergård!

Slutpris
5 890 000 kr
Boarea
56 kvm
Avgift
2 561 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hagagatan såldes av oss 2020-01-14. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hagagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna genomgående sekelskiftestvåa högst upp med balkong och en mängd originaldetaljer på en attraktiv adress i hjärtat av Vasastan!

Här bor ni bekvämt med utsikt över takåsar. Ni välkomnas in genom en säkerhetsdörr till en ljus och inbjudande hall med över 3m i takhöjd. Här finns gott om förvaring i en rymlig, inbyggd garderob. Vardagsrummet är socialt planerat med vackert ljusinsläpp ifrån två generösa fönsterpartier i väst. Här finns utrymme för en större soffgrupp, mediamöbel, matplats, bokhylla eller annat trivselmöblemang. Ljust och fullutrustat kök som även har diskmaskin och tvättmaskin/torktumlare. Här finns mycket god förvaring och bra arbetsytor. Bakom eleganta dubbeldörrar finner ni bostadens rymliga balkong i fritt läge mot innergård med utsikt över Vasastans takåsar. Här får ni plats med utemöbler, planteringar, lyktor eller annan trivselinredning. Sovrummet är i lugnt läge med fönster mot innergården med utrymme för dubbelsäng och har gott om förvaring. Helkaklat och fräscht badrum med spotlights i tak. Det har tidigare funnits kakelugnar i bostaden och det är möjligt att åter installera nya. Välbevarade originaldetaljer så som takrosetter, djupa nischer, stukatur och spanjoletter finns i flera av rummen.

Brf Åttan u.p.a är en äkta förening som äger marken. Föreningen innehar 36st bostäder samt förvaltar även över 2st affärslokaler. Vinden finns kvar som en dold tillgång till föreningen. Fastigheten byggdes 1905 och stambyte skedde '88/'89. I dagsläget finns inga planerade avgiftshöjningar eller större renoveringar (avstämt okt 2019). Belåningen är enligt år 2018 årsredovisning endast 5387kr/kvm och avgifterna på 549kr/kvm i snitt.

Bostaden är centralt belägen i Vasastan som har kommit att bli ett av Stockholms populäraste områden att bo i, här finns breda och pampiga paradgator blandat med små mysiga kvarter, mängder av vackra sekelskifteshus och trevliga restauranger. Omgivningarna erbjuder flertalet träningsanläggningar och här finns även trevliga grönområden såsom Hagaparken, Tegnérlunden och Vasaparken. Här finns även mycket goda kommunikationer med flertalet innerstadsbussar samt tunnelbanans gröna linje och pendeltåg från Odenplan.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vasastan

Vasastan har kommit att bli ett av Stockholms populäraste områden att bo i, här finns breda och pampiga paradgator blandat med små mysiga kvarter, mängder av vackra sekelskifteshus och trevliga restauranger. Många barnfamiljer väljer att bo här och Vasastan har kommit att bli den barnrikaste stadsdelen i Stockholm. Det är helt enkelt en underbar oas mitt i Stockholms innerstad att bo i.

Nöje

Listan på restauranger, caféer och pubar kan göras lång – här finns något för precis alla!

Rekreation

Med bekvämt promenadavstånd hittar du lugnet i Vasaparken, barnens favorit! Här finns flera lekplatser, trevliga picknickytor att vila sig på, minigolf och café - underbart för barnfamiljen! I kvarteret finns också goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor, bland annat Sats Odenplan. Är du sugen på en längre promenad kan du ta en runda i fantastiskt vackra Hagaparken - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats!

Kommunikation

Svårslagna kommunikationer med både tunnelbanans gröna linje, pendeltåg med flera nergångar samt innerstadsbussar.

Familjeliv

I Vasastan finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.