Hammarby allé 53B, 3 tr / Hammarby Sjöstad / Stockholm

Ljus och genomgående trea med industrikänsla!

Slutpris
5 500 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
4 222 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2017-11-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hammarby Allé såldes av oss 2017-11-30. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hammarby Allé

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hammarby Sjöstad är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en mycket välplanerad och ljus trea med industrikänsla! Bostaden har genomgående lyxiga och påkostade material i både ytskikt och interiör samt funktionella lösningar och industrikänsla med de stora fönsterpartierna. Arkitekten har inspirerats av äldre fabriksbyggnader, något som inte minst märks på de stora spröjsade fönstren och husets urbana uttryck. Planlösningen disponeras genom en välkomnande entrén som utgör själva navet i lägenheten och tar er vidare till bostadens övriga rum. Ljust vardagsrum, smakfullt kök med hög standard, två riktigt bra sovrum och ett badrum med hotellkänsla. Hela bostaden har behaglig vattenburen golvvärme. Bostadsrättsföreningen är modern och erbjuder dig tillgång till faciliteter som både gym, spa, bastu och bio!

Här bor du i underbara Hammarby sjöstad med närhet till både grönska, vatten och citypulsen på Södermalm. Ta båten in till stan eller åk skidor i Hammarbybacken. I Sjöstan finns verkligen något för alla! Området kryllar av mysiga restauranger och kvarterskrogar och kommunikationerna är utmärkta med buss, tvärbana och direkt access till Södra länken med bil.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration