Hammarby Allé 173

Hammarby Allé 173

Slutpris

8 000 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Hammarby Allé 173


Slutpris
8 000 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

Bra läge! Mycket välskött förening!

Varmt välkommen till denna välplanerade 4:a belägen i en välskött förening med fantastiska intäkter. Bostaden erbjuder en trivsam och bekväm livsmiljö med en mycket trevlig planlösning.

När du kliver in i lägenheten möts du av de separata sovrummen som ligger i början av bostaden. Dessa rum skapar privata och avskilda utrymmen där du kan njuta av lugn och ro. Här finns det möjlighet att skapa personliga oaser för avkoppling och vila.

Efter sovrummen kommer du in i det trevliga och sällskapsvänliga vardagsrummet. Detta rum blir hjärtat i hemmet och erbjuder gott om utrymme för umgänge och sociala aktiviteter. Här kan du inreda och möblera efter dina personliga preferenser och skapa en trivsam atmosfär.

Vidare från vardagsrummet når du köket, vilket skapar en öppen och luftig atmosfär. Köket blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och erbjuder möjlighet att njuta av matlagningens konst samtidigt som du kan interagera med dina gäster eller familjemedlemmar.

Bostaden har också en stor inglasad balkong som du når från köket. Balkongen blir en härlig plats att koppla av och njuta av utomhuslivet. Här kan du skapa en avkopplande oas, odla växter eller njuta av en god måltid utomhus med frisk luft och vacker omgivning.

Bostaden är belägen i en väldigt lugn och naturnära del av Hammarby sjöstad. Du kan dra nytta av närheten till grönområden och promenadvägar för att njuta av naturen och få en känsla av ro och avkoppling. Samtidigt har du bekvämt tillgång till alla nödvändiga bekvämligheter, inklusive affärer, restauranger och kollektivtrafik.

Sammanfattningsvis erbjuder denna välplanerade 4:a en trivsam och välkomnande atmosfär. Med separata sovrum i början av bostaden, ett sällskapsvänligt vardagsrum och en stor inglasad balkong finns det gott om utrymme för avkoppling, umgänge och personlig frihet. Bostaden är belägen i en välskött förening med fantastiska intäkter, vilket ger dig trygghet och en hög standard på gemensamma utrymmen och faciliteter. Varmt välkommen att uppleva allt detta och mer i denna fantastiska bostad!


Boarea
111 kvm
Avgift
4 904 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 8 (Hiss finns)
Såld
2023-08-01

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Hammarby Allé såldes av oss 2023-08-01. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hammarby Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.