Hammarby Allé 55b

Hammarby Allé 55b

Slutpris

5 450 000 kr


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Hammarby Allé 55b


Slutpris
5 450 000 kr

Hammarby Sjöstad— Stockholm

2:a med högt västläge i populära HG7!

Högt upp i byggnaden ligger denna lyxiga lägenhet med generös takhöjd och spröjsade fönster som skapar en luftig och industriell atmosfär. Den soliga balkongen i västerläge erbjuder en härlig utomhusmiljö mot innergården. Lägenheten har stora sociala ytor tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, samt ett rymligt och luftigt sovrum. Bostaden har gott om förvaring samt ett källarförråd som tillhör bostaden! Genomgående vitoljade askplankgolv med vattenburen golvvärme och klimatzoner i varje rum ger extra komfort. Välkomna till ett boende utöver det vanliga med internationell känsla och standard. Föreningen erbjuder ett fullt utrustat gym, två typer av bastu, hundspa samt en gemensamhetslokal med bio. Dessutom finns ett garage i byggnaden.

Föreningen har endast en belåningsgrad på cirka 9000 kr/kvm och äger marken!

Rumsbeskrivning:

Rymlig hall med plats för sittbänk och plats för skoställ samt hatthylla. Det finns ytterligare plats för förvaring för den som önskar samt i dagsläget finns det flera bokhyllor längs väggen för förvaring mot vardagsrummet och kök. Här finns också inbyggda garderober.

Sovrum
Härligt sovrum med plats för en stor säng med tillsammans med sängbord. God förvaring genom 4 stycken stora garderober. Härifrån ligger utgången till balkongen. Balkongen har plats för bord och stolar samt plats för en härlig loungehörna.

Vardagsrum & kök
Öppen planlösning mellan kök & vardagsrum tillsammans med fina spröjsade industrifönster skapar en härligt rum. Ni får plats med soffa, soffbord och fåtöljer samt plats för ett stort matbord för flera personer. Specialritat kök från Kvänum med släta luckor och täcksidor i en varmgrå kulör. Bänkskivor och stänkskydd är av 20 mm grå kompositsten, fabrikat Quarella, färg Evo Cenere. Invändiga lådor, rullbackar och utdragsvagnar är tillverkade av 12 mm massiv oljad ek. Diskho i rostfritt stål är underlimmad mot stenskiva. Den maskinella utrustningen består av ugn, induktionshäll, kyl/frys, fläkt och diskmaskin. Samtliga vitvaror är Siemens.

Badrum
Det stora badrummet har allt ni kan önska. Golv i grå natursten och väggar med kakelplattor, matt yta i varmgrå kulör. I badrummet finns en specialritad badrumsmöbel från Kvänum med luckor och täcksidor i samma varmgrå kulör som snickeriväggen i vardagsrum och kök. Badrummet är utrustat med handfat, spegel, dusch med duschvägg, handdukstork, WC, tvättmaskin, torktumlare och golvvärme.


Boarea
64 kvm
Avgift
3 870 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-06-17

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Hammarby Allé såldes av oss 2024-06-17. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hammarby Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.