Heleneborgsgatan 36 B, 1/2 tr / Södermalm / Stockholm

Ljus och välplanerad 4:a med slående sjöutsikt och lugnt toppläge på Södermalm!

Slutpris
6 720 000 kr
Boarea
80 kvm
Avgift
4 858 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
1/2 tr / Vån 2 (Hiss finns)
Såld
2019-10-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Heleneborgsgatan såldes av oss 2019-10-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Heleneborgsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och ytterst välplanerad 4:a i mycket bra skick. Högt, fritt sutterrängläge med magnifik sjöutsikt mot Pålsundet/Riddarfjärden, frontläge mot vattnet. Utgång till altan/uteplats i syd/sydost mot föreningens fina innergård. Genomgående med stora, eleganta fönster i två väderstreck. Optimal planlösning med de tre sovrummen belägna mot den lugna innergården. 20-talscharm med högt i tak, takrosetter, speglade dörrar och vackra trägolv. Stilrent renoverat kök (2016) samt helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och smakfulla materialval. Elegant 20-talsfastighet med vackert trapphus och hiss. Möblerad, magnifik takterrass med slående sjöutsikt och vy över Stockholm.

Lugnt toppläge på Södermalm, Hornstull har kommit att bli ett av Södermalms trendigaste områden. Populära Heleneborgsgatan är en lugn gata med väldigt lite trafik och direkt närhet till grönska och vatten. Ett stenkast ner till Söder Mälarstrands trevliga strandpromenad och Riddarfjärdens glittrande vatten. I närområdet finns bl a grönskande Pålsundsparken, Högalidsparken och Tantolunden. Hornstulls nybyggda galleria erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger. Kommunikationerna är ypperliga med många busslinjer samt T-bana Hornstull, även T-bana Zinkensdamm nås med kort promenad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Södermalm

Underbara Södermalm präglas av trendiga områden med kreativ atmosfär, historiska kvarter, många välbesökta barer, kaféer och restauranger.

Nöje

Området är kanske stockholm mest restaurangtäta område med massvis att ställen värda ett eller två besök! Här finns allt från enklare caféer och hål i väggen-hak till klassiska kvarterskrogar - i alla kategorier.

Rekreation

Här finns mängder av mysiga parker och platser att koppla av på och inspireras av. Här bor och verkar många av våra mest uppskattade kulturpersonligheter. På Södermalm finns fortfarande en del av de gamla arbetarkvarteren bevarade vilket ger stadsdelen en alldeles särskild känsla där gammalt möter nytt. För de äkta Södermalmarna finns ingen annan plats på jorden där man kan tänka sig att bo!

Kommunikation

Kommunikationerna är goda med tunnelbanans gröna och röda linjer men också ett antal bussar.

Familjeliv

På Södermalm finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.