Heleneborgsgatan 8B, 4 tr

Heleneborgsgatan 8B, 4 tr

Slutpris

3 970 000 kr


Södermalm— Stockholm

Heleneborgsgatan 8B, 4 tr


Slutpris
3 970 000 kr

Södermalm— Stockholm

Ljus, välplanerad pärla med magisk sjöutsikt mot Riddarfjärden. Toppläge på Södermalm!

Ljus, mycket välplanerad 1:a med insynsfritt frontläge mot Riddarfjärden och magisk sjöutsikt. Från lägenhetens båda fönster skådas Stadshuset med City, Kungsholmens strandpromenad längs Norr Mälarstrand och hela vägen bort till Marieberg. Lättmöblerat allrum med gott om plats för säng, soffa, soffbord, mediamöbler m.m. Välutrustat, ljust kök med diskmaskin och utrymme för matbord. Genomgående fint trägolv i lägenheten, spröjsade fönster, välbevarade originaldetaljer och generös takhöjd (om ca 2,80 m). Ypperlig förvaring i lägenheten med stor klädkammare, plats för övriga förvaringsmöbler samt vindsförråd om ca 4 kvm.

Äkta förening med stabil och mycket god ekonomi som äger marken. Lån/kvm låg 2019 på 2.319 kr. Föreningen har en hyresrätt kvar som bör betraktas som en dold tillgång. Generösa gemensamhetsutrymmen, bl.a terrass med grill och magisk sjöutsikt, övernattningslägenhet, festlokal m.m. Mycket goda parkeringsmöjligheter med hundratals parkeringsplatser utanför porten.

Lugnt toppläge på Södermalm, Hornstull har kommit att bli ett av Södermalms trendigaste områden med sitt breda utbud och pulserande stadsliv. Hornstulls nybyggda galleria erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger. Missa inte välbesökta Hornstulls marknad som sommartid erbjuder allt ifrån antikviteter, konst, hantverk till oslagbar street food. Populära Heleneborgsgatan är en lugn gata med väldigt lite trafik och direkt närhet till grönska och vatten. Ett stenkast ner till Söder Mälarstrands trevliga strandpromenad och Riddarfjärdens glittrande vatten. I närområdet finns bl a grönskande Skinnarviksparken med Skinnarviksberget och sin vackra Stockholmsutsikt. Ca 15 min bort ligger även populära Långholmsbadet med strand och bryggor. Kommunikationerna är ypperliga med många busslinjer samt T-bana Hornstull och Zinkensdamm. Busshållplats Skinnarviken finns precis utanför porten.


Boarea
36 kvm
Avgift
2 211 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2020-12-16

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.