Högbergsgatan 37 / Södermalm / Stockholm

Unikt "eget" hus med privat entré, kakelugn, vinkällare och balkong!

Slutpris
14 350 000 kr
Boarea/biarea
116/68 kvm
Avgift
3 257 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-12-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Högbergsgatan såldes av oss 2019-12-10. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Högbergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

OBS! Endast privata visningar efter överenskommelse! Välkomna till ett unikt gårdshus med en totalyta om 184 kvm ( boyta 116 kvm) i tre våningar. Med privat entré bjuds ett lugnt och ostört läge utan intilliggande grannar. Här finns allt man kan önska sig av detta unika boende utan like. På övre plan hittar du kök/vardagsrum i öppen planlösning med gott om plats för både stort matbord och rejäl soffgrupp. Med fönster åt två väderstreck ges ett generöst ljusinsläpp men ändå lugn då huset möter innergårdar åt båda håll. I tillägg en mysig balkong. Våningen har full takhöjd, fungerande kakelugn och ett vackert trägolv. Det gamla trapphuset med stengolv är numera integrerat i lägenheten och här finns gott om utrymme för förvaring i platsbyggda lösningar. Rör man sig nedför stentrappens steg till källarplanet möts man av ett arbetsrum/studio, egen vinkällare samt ett badrum med värmebänk a la turkiskt hamam. Upplev en bostad helt unik i sitt slag med många charmiga och spännande detaljer. Ett gårdshus med optimalt läge med fullständigt lugnt och tystnad men ändå mitt i historiska och populära kulturkvarter med Götgatan och Mosebacke som kuliss.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Södermalm

Underbara Södermalm präglas av trendiga områden med kreativ atmosfär, historiska kvarter, många välbesökta barer, kaféer och restauranger.

Nöje

Området är kanske stockholm mest restaurangtäta område med massvis att ställen värda ett eller två besök! Här finns allt från enklare caféer och hål i väggen-hak till klassiska kvarterskrogar - i alla kategorier.

Rekreation

Här finns mängder av mysiga parker och platser att koppla av på och inspireras av. Här bor och verkar många av våra mest uppskattade kulturpersonligheter. På Södermalm finns fortfarande en del av de gamla arbetarkvarteren bevarade vilket ger stadsdelen en alldeles särskild känsla där gammalt möter nytt. För de äkta Södermalmarna finns ingen annan plats på jorden där man kan tänka sig att bo!

Kommunikation

Kommunikationerna är goda med tunnelbanans gröna och röda linjer men också ett antal bussar.

Familjeliv

På Södermalm finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.