Högbergsgatan 37

Högbergsgatan 37

Slutpris

14 350 000 kr


Södermalm— Stockholm

Högbergsgatan 37


Slutpris
14 350 000 kr

Södermalm— Stockholm

Unikt "eget" hus med privat entré, kakelugn, vinkällare och balkong!

OBS! Endast privata visningar efter överenskommelse! Välkomna till ett unikt gårdshus med en totalyta om 184 kvm ( boyta 116 kvm) i tre våningar. Med privat entré bjuds ett lugnt och ostört läge utan intilliggande grannar. Här finns allt man kan önska sig av detta unika boende utan like. På övre plan hittar du kök/vardagsrum i öppen planlösning med gott om plats för både stort matbord och rejäl soffgrupp. Med fönster åt två väderstreck ges ett generöst ljusinsläpp men ändå lugn då huset möter innergårdar åt båda håll. I tillägg en mysig balkong. Våningen har full takhöjd, fungerande kakelugn och ett vackert trägolv. Det gamla trapphuset med stengolv är numera integrerat i lägenheten och här finns gott om utrymme för förvaring i platsbyggda lösningar. Rör man sig nedför stentrappens steg till källarplanet möts man av ett arbetsrum/studio, egen vinkällare samt ett badrum med värmebänk a la turkiskt hamam. Upplev en bostad helt unik i sitt slag med många charmiga och spännande detaljer. Ett gårdshus med optimalt läge med fullständigt lugnt och tystnad men ändå mitt i historiska och populära kulturkvarter med Götgatan och Mosebacke som kuliss.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
116/68 kvm
Avgift
3 257 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-12-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.