Hornsgatan 66, 4 tr.

Hornsgatan 66, 4 tr.

Slutpris

8 900 000 kr


Stockholm

Hornsgatan 66, 4 tr.


Slutpris
8 900 000 kr

Stockholm

Nyrenoverad 4:a med balkong & låg avgift!

Varmt välkomna till en exemplariskt planerad 4:a med tilltagen balkong mot innergård. Lägenheten totalrenoverades förra året i en stilren och tidlös stil. Fint ljusinsläpp från två väderstreck. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, som skiljs åt av en praktisk köksö med sittplatser och förvaring. Gott om plats för såväl soffgrupp och mediamöblemang som matplats/ matbord för stora sällskap.

Badrummet är något utöver det vanliga. Genomtänkta materialval och smart disponering av högklassiga badrumsmöbler. Fullgod maskinell utrustning med såväl tvättmaskin i badrum och diskmaskin i kök.

Fina förvaringsmöjligheter i hela lägenheten, bland annat platsbyggda garderober i hallen med skjutdörrar av spegel samt platsbyggd garderobsvägg i det stora sovrummet för att nämna några av lösningarna.

De fönsterpartier som vetter mot Hornsgatan är välisolerade och rejäla vilket gör att ljudnivån i den delen av lägenheten är otroligt sansad. Sovrummen vetter mot den lugna innergården och har båda utgång till den stora balkongen i nordvästligt läge. Gott om förvaringsmöjligheter via flertalet garderober.

Sammanfattningsvis en alldeles underbar och nyrenoverad 4:a med alla önskvärda attribut. Välskött Brf med stark ekonomi och låga avgifter. Skuldsättningen är väldigt sansad och ligger på ca. 3800 kr/ kvm och då är en amortering på 4 miljoner kr som gjordes under 2021 inte inräknad.

Kvarteren här omkring Mariatorget tillhör några av Södermalms mest eftertraktade områden. Det myllrar av trendiga caféer och restauranger. Däribland Mahalo och ekologiska 8T8, populära kaffebarer som Drop Coffee och Kaffebaren, bagerier som Fabrique och Petrus, trevliga restauranger som klassiska Bistro Sud, Marie Leveau, eller populära Morfar Ginko - allt i omedelbar närhet!

I samma kvarter återfinns Ivar Lo's park med underbar utsikt över staden.


Boarea
82 kvm
Avgift
2 683 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-01-20

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Hornsgatan såldes av oss 2022-01-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Hornsgatan.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.