Sök Meny
Såld

Stockholm - Stockholm / Vasastan / Idungatan 6, entréplan ög

Välplanerad trea med tre kakelugnar samt stor uteplats med eftermiddagssol!

Välkommen till denna välplanerade trea med fungerade kakelugnar och altan! Altanen ligger mot den lugna inre innergården och delas endast med en granne, här kan du njuta av eftermiddagssolen. Lägenheten har fina originaldetaljer som höga golvsocklar, spegeldörrar, djupa fönsternischer, stuckaturer och takrosetter. Lägenheten går i ljusa toner och disponeras genom en välkomnande möblerbar hall samt ett härligt kök i delvis öppen planlösning med utgång till altan. Två rofyllda sovrum med fungerande kakelugnar. Det generösa vardagsrummet vetter mot den andra innergården. Här finns en vacker kakelugn som förgyller rummet (ej fungerade). Nyrenoverat badrum i smakfulla materialval. Här bor du i lugna och trevliga kvarter i Vasastan och Norrtullområdet. Läget är ypperligt med bra kommunikationer - promenadavstånd till Odenplans tunnelbana, den nya Pendeltågs stationen samt Buss 2, som korsar hela staden. Här har du även nära till underbara grön - och vattenområden som Hagaparken och Vanadislunden. Flera populära restauranger finns i närheten.

Sponsrade länkar
Stockholm / Stockholm / Vasastan
Idungatan 6, entréplan ög
Slutpris: 7 000 000 kr
Boarea: 83 kvm
Avgift: 3 148 kr/mån
Rum: 3 rum
Våning: entréplan ö g
Såld: 2017-05-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm /

Andra liknande sålda bostäder