Sök Meny
Såld

Stockholm - Stockholm / Vasastan / Idungatan 6, entréplan ög

Välplanerad trea med tre kakelugnar samt stor uteplats med eftermiddagssol!

Välkommen till denna välplanerade trea med fungerade kakelugnar och altan! Altanen ligger mot den lugna inre innergården och delas endast med en granne, här kan du njuta av eftermiddagssolen. Lägenheten har fina originaldetaljer som höga golvsocklar, spegeldörrar, djupa fönsternischer, stuckaturer och takrosetter. Lägenheten går i ljusa toner och disponeras genom en välkomnande möblerbar hall samt ett härligt kök i delvis öppen planlösning med utgång till altan. Två rofyllda sovrum med fungerande kakelugnar. Det generösa vardagsrummet vetter mot den andra innergården. Här finns en vacker kakelugn som förgyller rummet (ej fungerade). Nyrenoverat badrum i smakfulla materialval. Här bor du i lugna och trevliga kvarter i Vasastan och Norrtullområdet. Läget är ypperligt med bra kommunikationer - promenadavstånd till Odenplans tunnelbana, den nya Pendeltågs stationen samt Buss 2, som korsar hela staden. Här har du även nära till underbara grön - och vattenområden som Hagaparken och Vanadislunden. Flera populära restauranger finns i närheten.

Sponsrade länkar
Stockholm / Stockholm / Vasastan
Idungatan 6, entréplan ög
Slutpris: 7 000 000 kr
Boarea: 83 kvm
Avgift: 3 148 kr/mån
Rum: 3 rum
Såld: 2017-05-23
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Stockholm / Stockholm / Idungatan