Idungatan 6, entréplan ög / Stockholm / Vasastan / Stockholm

Välplanerad trea med tre kakelugnar samt stor uteplats med eftermiddagssol!

Slutpris
7 000 000 kr
Boarea
83 kvm
Avgift
3 148 kr/mån
Rum
3 rum
Såld
2017-05-23
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Idungatan såldes av oss 2017-05-23. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Idungatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stockholm / Vasastan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade trea med fungerade kakelugnar och altan! Altanen ligger mot den lugna inre innergården och delas endast med en granne, här kan du njuta av eftermiddagssolen. Lägenheten har fina originaldetaljer som höga golvsocklar, spegeldörrar, djupa fönsternischer, stuckaturer och takrosetter. Lägenheten går i ljusa toner och disponeras genom en välkomnande möblerbar hall samt ett härligt kök i delvis öppen planlösning med utgång till altan. Två rofyllda sovrum med fungerande kakelugnar. Det generösa vardagsrummet vetter mot den andra innergården. Här finns en vacker kakelugn som förgyller rummet (ej fungerade). Nyrenoverat badrum i smakfulla materialval. Här bor du i lugna och trevliga kvarter i Vasastan och Norrtullområdet. Läget är ypperligt med bra kommunikationer - promenadavstånd till Odenplans tunnelbana, den nya Pendeltågs stationen samt Buss 2, som korsar hela staden. Här har du även nära till underbara grön - och vattenområden som Hagaparken och Vanadislunden. Flera populära restauranger finns i närheten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration