Industrigatan 5 / Fridhemsplan / Stockholm

Välplanerad tvårummare med balkong på attraktiv adress!

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
37 kvm
Avgift
1 181 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-03-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Industrigatan såldes av oss 2019-03-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Industrigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fridhemsplan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett stenkast från Fridhemsplan på ett citynära läge finner du denna underbara tvårummare med balkong. Det här är bostaden för dig som söker ett hem med närhet till Stockholms pulserande innerstad. På ett attraktivt läge ger dessa ljusa och väldisponerade kvadratmeter plats för personen eller paret som önskar en bostad i klass och komfort. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.