Industrigatan 2A, Vån 2

Industrigatan 2A, Vån 2

Slutpris

5 625 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Industrigatan 2A, Vån 2


Slutpris
5 625 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Stor balkong på ca 10 kvm mot innergård- Walk-in-closet och tvättpelare - Garage med laddstolpar

Välkommen att flytta in till Chokladfabrikens gamla lokaler med bekvämligheter som garage i huset och där du bjuds på ett unikt och stilsäkert boende med industriell karaktär, hög kvalitet och mycket känsla. Den här lägenheten är något utöver det vanliga där naturliga och råa materialval går i stil med fastighetens historia. Du finner en fantastisk takhöjd där magnifika fönsterpartier sträcker sig från golv till tak och som tillsammans med en öppen planlösning bidrar med en enastående rymd. Den sociala planlösningen mellan vardagsrum och kök ger dig generösa ytor att umgås med vänner och familj. Från vardagsrummet når du även lägenhetens stora balkong som sträcker sig längs med hela gavelpartiet. Balkongen som är cirka 10 kvadratmeter blir ett extrarum under sommarmånaderna och har ett lugnt läge mot föreningens magiska innergård. Här får du plats att möblera med såväl loungedel och middagsbord. Köket har utrustats med exklusiva materialval och är ett specialdesignat kök från Kvänum där den rostfria ytan associerar till fastighetens industriella framtoning. Här finner du även lyxiga vitvaror från Italienska Bertazzoni samt från Siemens. Sovrummet som har plats för dubbelsäng och sängbord når du via två öppningar som stängs till med infällda skjutdörrar. Här finner du också en fantastisk förvaring i lägenhetens walk-in-closet. Tvättpelare och förvaring gömmer sig också bakom diskreta skjutdörrar i hallen där du även når det stora badrummet som är inrett i sobra materialval. Det här är en lägenhet som absolut måste upplevas på plats.

Här flyttar du in i ett toppmodernt boende där det förutom garage (där samtliga platser har laddstolpar) finns en magisk innergård. Garaget når du smidigt via hissen och för närvarande råder det en kortare kö. Innergården har en vacker stenläggning med ett stort trädäck, pergola, boulebana och flertalet sittplatser. Sommartid möbleras innergården även med en stor gasolgrill och pingisbord. Föreningen har en mycket god och stabil ekonomi och äger marken.

På Industrigatan 2 bor du i en fastighet med mycket historia och som uppfördes i mitten av 1920-talet då konfektyrföretaget lät uppföra en ny stor fabriksbyggnad. Denna historik har genomsyrat renoveringen av fastigheten som stod klar för inflytt 2015. Oscar Properties har förenat funktion och estetik där en industriarkitektur möter samtida material. Här bor du mitt på Kungsholmen med närhet till allt. Ett kvarter bort ligger Västermalmsgallerian med sitt stora utbud av butiker, restauranger och caféer. Runt hörnet finns också Karlbergs strand med lummiga promenadstråk. Med en kort promenad över bron når du St Eriksplan och Rörstrandsgatan som är en av stans mest restaurangtäta gator. Invid Fridhemsplan finner du även mycket bra kommunikationer med flertalet bussar samt tunnelbanans blå- och gröna linje.


Boarea
53 kvm
Avgift
2 895 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-05-22

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Industrigatan såldes av oss 2024-05-22. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Industrigatan.

Boka värdering

Nina Larsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.