Inedalsgatan 15

Inedalsgatan 15

Slutpris

3 200 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Inedalsgatan 15


Slutpris
3 200 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Pärla i det attraktiva konceptet 15/20! Tillåter juridisk person och andrahandsuthyrning!

Varmt välkommen till denna pärla i attraktiva 15/20! Detta är livsstilsboendet för dig som vill leva smart i city. Här smälter hög livskvalitet och en flexibel livsstil samman med en känsla av lyxigt boende och genomtänkt arkitektur.

Här bor du i en yteffektiv etta med generös takhöjd. Tack vare de generösa fönsterpartiet strömmar vackert ljus in i lägenheten. Stilfullt kök med modern utrustning och integrerad kyl/frys samt diskmaskin. Plats för säng samt valfritt möblemang.

Brf Inedal 8 är mer än bara en förening med ett bostadshus; det är en gemenskap som erbjuder användbara utrymmen för sina medlemmar. Här finns allt du behöver för en bekväm livsstil. Ett välutrustat gym, ett Second Living Room för trevligt umgänge med bioanläggning, en prisbelönt innergård med grill och utekök samt en inbjudande utelounge med både infravärme och öppen spis. Dessutom finns en stor drop-in tvättstuga med moderna maskiner. I anslutning till entrén finns även den populära Bar Abrovinsch .

Fastigheten, över hundra år gammal, har varsamt behållit sin historiska charm samtidigt som den har uppdaterats med smarta lösningar.
Konceptet för boendet i 15/20 är en förstärkning av husets ursprungsform. 1911 uppfördes här små lägenheter som hem för självförsörjande kvinnor med bland annat gemensam matsal. Detta känns återigen aktuellt för ett modernt storstadsliv för aktiva människor.

Föreningen tillämpar fri andrahandsuthyrning och beviljar juridiska personer.

Detta eftertraktade läge erbjuder vackra promenadstråk längs Karlbergskanalen och närhet till flera parker. Här hittar du också ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker och utmärkta kommunikationer precis utanför dörren.


Boarea
20 kvm
Avgift
2 400 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-03-18

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Inedalsgatan såldes av oss 2024-03-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Inedalsgatan.

Boka värdering

Emelie Edqvist

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Hampus Schöllin

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.