Jakob Westinsgatan 3, 2 tr / Kungsholmen / Stockholm

Representativ 20-talsvåning med balkong, fransk balkong, sjöutsikt och öppen spis!

Slutpris
16 050 000 kr
Boarea
170 kvm
Avgift
4 473 kr/mån
Rum
5 rum
Våning
3 (Hiss finns)
Såld
2019-11-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jakob Westinsgatan såldes av oss 2019-11-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Jakob Westinsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Representativ 20-talsvåning med absolut toppläge på nedre Kungsholmen invid Norr Mälarstrand och Riddarfjärden. Högt upp med stora, eleganta fönsterpartier och generöst ljusinsläpp. Balkong i väst mot idyllisk innergård samt fransk balkong i öst med sjöutsikt mot Riddarfjärden. Genomgående våning med fönster och balkonger i två olika väderstreck. Stilfull öppen spis i vardagsrummet skapar charm och känsla. Helkaklat badrum med tvättpelare samt separat gäst-wc. 20-talscharm med högt i tak, takrosetter, stuckatur, speglade dörrar och vackra trägolv. Låg avgift i äkta förening med god ekonomi som äger marken. Till lägenheten hör två källarförråd, 5 kvm och 8 kvm. Stilfull fastighet anno 1925 med vackert trapphus och hiss.

Absolut toppläge på nedre Kungsholmen med Norr Mälarstrand och Riddarfjärden nedanför porten. Här bor du med direkt närhet till såväl natur som stadspuls. Området kring Kungsholmstorg innehar några av Stockholms vackraste hus med flertalet eftersökta adresser och mängder av populära restauranger. Här erbjuds även ett stort utbud av skolor såsom Eiraskolan, Kungsholmens Gymnasium och flertalet förskolor. Ypperliga kommunikationer med T-bana Rådhuset något kvarter bort samt flertalet innerstadsbussar som trafikerar närområdet. Närliggande Landstingsparken samt Rålambshovsparken med populära Smedsuddsbadet bjuder på trevligt parkliv.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kungsholmen

Bebyggelsen på Kungsholmen är en blandning av vackra k-märkta sekelskifteshus och nybyggda kvarter och ett rikt restaurangutbud i alla prisklasser och svårslagen shopping. Här bor man mitt i i stan med kort avstånd till fantastiska strandpromenader i alla väderstreck och flertalet lummiga parker. Kort sagt, på Kungsholmen finns något för alla!

Nöje

Här finns ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. En mix av bagerier, fik och caféer i kombination med småbutiker skapar en härlig och levande atmosfär!

Rekreation

Här bor ni med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och lummiga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet. Gå ner till Karlbergs kanal och strosa längs vattnet och njut av omgivningarna eller njut av Norr Mälarstrand har härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Är du sugen på en längre promenad kan du gå runt hela ön - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats!

Kommunikation

Kommunikationerna på Kungsholmen är bra. Det finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer (blå och grön) samt ett flertal innerstadsbussar.

Familjeliv

I området kring Fridhemsplan finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.