Jan Inghes Torg 30

Jan Inghes Torg 30


Hammarby Sjöstad— Stockholm

Jan Inghes Torg 30Hammarby Sjöstad— Stockholm

Frontat läge med en fantastisk vy över hamnen och det glittrande vattnet!

Sällan till salu! Varmt välkomna in till detta harmoniska hem i 55+ förening, med bästa läget. Här börjar din dag med ett magiskt ljus och med en fantastisk vy över hamnen och det glittrande vattnet. Himlen ger dig ett nytt konstverk varje dag med olika färger och ljus. Denna bostad erbjuder inte bara en plats att bo, utan även en levande men samtidigt lugn miljö. Upplev frontat läge mot Hammarby Sjö på din stora terrassliknande balkong i söderläge och låt varje ögonblick bli en bild av fridfull elegans. Din egna oas vid vattnet. Detta är en 55+ förening, ett boende med särskilda kvaliteter både då det gäller gemenskap och läge. En trivsam miljö med närhet till det mesta och en fantastisk utsikt över hamnen. I området finns många olika restauranger som erbjuder mat från alla världens hörn. Du kan ta båten in till stan eller använda dig av färjan Lotten som tar dig till Södermalm eller Luma. Du har bra kommunikation in till stan med tvärbana eller buss. Eller varför inte ta en promenad in till centrala Stockholm.


Boarea
90 kvm
Avgift
5 047 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
4 (Hiss finns)
Såld
2023-12-07

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad

Denna lägenhet på Jan Inghes Torg såldes av oss 2023-12-07. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Jan Inghes Torg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad