Kampementsgatan 8, 5 tr / Gärdet / Östermalm / Stockholm

Välplanerad hörnvåning i skuldfri brf med stor balkong i soligt östläge!

Slutpris
6 200 000 kr
Boarea
87,4 kvm
Avgift
4 065 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-03-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kampementsgatan såldes av oss 2019-03-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kampementsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gärdet / Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och ytterst välplanerad hörnvåning i mycket bra skick. Skuldfri brf med mycket god ekonomi. Högt upp med fritt, insynsskyddat läge och bra ljusinsläpp. Stora fönster i två väderstreck, alla fönster mot grönskande omgivningar. Optimalt planerad 4:a med tre bra sovrum. Stilrent kök med kvalitativa vitvaror. Renoverat badrum med badkar, tvättmaskin och smakfulla materialval. Stor balkong om 6 kvm i soligt östläge, sol från soluppgång till tidig eftermiddag. Rymlig, modern hiss som går rakt ned till föreningens garage.

Toppläge på Gärdet med Östermalms puls några kvarter bort! Attraktivt läge med den bästa kombinationen av naturens lugn, bra kommunikationer, närhet till flera skolor samt stadens puls. Behagligt promenadavstånd till såväl Gärdets grönområden som till Östermalmstorg, Stureplan, Humlegårdsparken och Djurgården. Grönskande Tessinparken samt Kampementsbadet finns i närområdet. Nära också till Fältöversten vid Karlaplan med flertalet butiker, restauranger och annan service.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration