Kampementsgatan 20, 5 tr

Kampementsgatan 20, 5 tr

Slutpris

6 499 000 kr


Gärdet / Östermalm— Stockholm

Kampementsgatan 20, 5 tr


Slutpris
6 499 000 kr

Gärdet / Östermalm— Stockholm

Ljus, välplanerad hörntrea i skuldfri brf. Rymlig, inglasad balkong med kvällssol!

Välplanerad hörntrea i högt, insynsfritt läge med milsvid utsikt i flera väderstreck. Populär, skuldfri förening med mycket god ekonomi. Stor, inglasad balkong med kvällssol. Arkitektritad fastighet (Alvar Alto & Lars Bryde) med lugnt toppläge på Gärdet. Optimalt planerad lägenhet med två bra sovrum och luftigt vardagsrum. Fräscht kök med gott om arbetsytor och förvaring. Smakfulla materialval med vita, stilrena köksluckor och integrerade vitvaror. Stort, helkaklad badrum med särskild tvättdel (förberett för tvättmaskin) och eftertraktad extra-wc! Elegant med parkettgolv i hela lägenheten. Ypperliga förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober, rymligt vindsförråd om ca 6 kvm + matkällarförråd. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål!

Omtyckt, skuldfri förening med mycket god ekonomi. Garage och parkering finns med kort kö! Föreningen har även en uthyrd lokal som bidrar med extra intäkter till kassan.

Lugnt toppläge på Gärdet men ändå direkt närhet till Östermalms puls, endast några kvarter bort. Attraktivt med den bästa kombinationen av naturens lugn, bra kommunikationer, närhet till flera skolor samt stadens puls. Behagligt promenadavstånd till såväl Gärdets grönområden som till Östermalmstorg, Stureplan, Humlegårdsparken och Djurgården. Grönskande Tessinparken samt Kampementsbadet finns i närområdet. Nära också till Fältöversten vid Karlaplan med flertalet butiker, restauranger och annan service. För den bilburne är läget optimalt med gott om parkeringsplatser både hos föreningen och på gatan utanför. Här finns det alltid plats. Barnvänligt läge med generösa grönområden och kort promenad till närmsta bad.


Boarea
85 kvm
Avgift
3 503 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2019-08-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.