Kaplansbacken 5 / Kungsholmen / Stockholm

3:a med balkong - fri utsikt - öppen spis - möjlig 4:a! Toppläge på Kungsholmen!

Slutpris
9 300 000 kr
Boarea
110 kvm
Avgift
4 570 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-11-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kaplansbacken såldes av oss 2020-11-20. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kaplansbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fantastisk bostad med ett högt läge i huset och fri utsikt, belägen på lugna Kaplansbacken! Entrén välkomnar er in och öppnar upp mot vardagsrummet som har ett underbart ljusinsläpp. Här erbjuds en charmig öppen spis (fungerande) och utgång till balkongen genom generösa balkongdörrar. Rymligt kök med ett matrum som kan göras om till sovrum. Lägenheten har en hel del fina och välbevarade tidsenliga detaljer från byggåret, såsom fönsterbänkar klädda i marmor, serveringsgång, fönsterbeslag och fiskbensmönstrad ekparkett. En bostad med stor potential och många möjligheter! Stabil och bra förening med en soldränkt takterrass som föreningens medlemmar får disponera.

Kaplansbacken har ett perfekt läge på Kungsholmen med närhet till Kungsholmstorg och Norr Mälarstrand. Ypperliga kommunikationer med T-bana Rådhuset och endast en kort promenad till Stockholm Central samt Arlanda express.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.