Karlsviksgatan 7, 2,5 tr / Kungsholmen / Stockholm

Vackra trägolv och spröjsade fönster med attraktiv adress på nedre Kungsholmen!

Slutpris
3 450 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
2 160 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2,5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-11-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karlsviksgatan såldes av oss 2019-11-18. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Karlsviksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsam, välplanerad och yteffektiv lägenhet med öppna och sociala ytor! Bostaden erbjuder ett fint ljusinsläpp genom två spröjsade fönsterpartier, genomgående vackra trägolv och ett yteffektivt kök med mycket god förvaring. Välkomnande hall med plats för ytterkläder. En rymlig inre tambur som kan nyttjas som arbetsrum eller matsal. Från tamburen nås badrummet och den generösa klädkammaren. Allrummet är ljust med plats för stor säng, soffa, mediamöbel samt annan önskvärd trivselinredning. Allrummet kan med enkelhet delas av för en sovalkovsdel. Väggarna är ljusa och vacker fiskbensparkett pryder golven.

Karlsviksgatan ligger med ett perfekt läge på Nedre Kungsholmen, med direkt närhet till Norr Mälarstrand, gröna Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet. Under sommarmånaderna öppnar populära Boulebar och längs med Norr Mälarstrand ligger Mälarpaviljongen samt Orangeriet. Även Fridhemsplan ligger endast en kort promenad bort, här erbjuds ett stort utbud av butiker, restauranger och bra kommunikationer.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Kungsholmen

Bebyggelsen på Kungsholmen är en blandning av vackra k-märkta sekelskifteshus och nybyggda kvarter och ett rikt restaurangutbud i alla prisklasser och svårslagen shopping. Här bor man mitt i i stan med kort avstånd till fantastiska strandpromenader i alla väderstreck och flertalet lummiga parker. Kort sagt, på Kungsholmen finns något för alla!

Nöje

Här finns ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. En mix av bagerier, fik och caféer i kombination med småbutiker skapar en härlig och levande atmosfär!

Rekreation

Här bor ni med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och lummiga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet. Gå ner till Karlbergs kanal och strosa längs vattnet och njut av omgivningarna eller njut av Norr Mälarstrand har härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Är du sugen på en längre promenad kan du gå runt hela ön - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats!

Kommunikation

Kommunikationerna på Kungsholmen är bra. Det finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer (blå och grön) samt ett flertal innerstadsbussar.

Familjeliv

I området kring Fridhemsplan finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.