Kronobergsgatan 19, 1/2 tr / Kungsholmen / Kronobergsparken / Stockholm

Välplanerad, genomgående trea anno 1905. Toppläge invid Kronobergsparken & Fridhemsplan!

Slutpris
6 575 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
3 876 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-08-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kronobergsgatan såldes av oss 2019-08-21. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kronobergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen / Kronobergsparken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Genomgående, ljus sekelskiftestrea i idyllisk fastighet anno 1905. Ostört på lugn, enkelriktad gata med toppläge på Kungsholmen. Lummiga Kronobergsparken och Fridhemsplan precis utanför porten. Generös takhöjd om ca 3,40 m i lägenheten ger en känsla av rymd. Två bra sovrum med plats för dubbelsäng samt ett väl tilltaget vardagsrum som rymmer både soffgrupp, matsalsdel och övrig möblering. Praktiskt, välutrustat kök med plats för större matbord. Fräscht badrum med tvättpelare, hörndusch m.m. Både kök & badrum är stambytt 2008. Stora, magnifika fönsterpartier med djup nisch bidrar med ett fantastiskt ljusinsläpp. Fin, grönskande vy i högt, insynsfritt läge. Ypperlig förvaring i 10 rymliga garderober + separat källarförråd. Idyllisk, egen trapp ut mot gården, perfekt plats för morgonkaffet!

Äkta, stabil förening med mycket god ekonomi som äger marken. Lån/kvm uppgick 2018 till enbart 2.083 kr/kvm. Föreningen har 3 uthyrda lokaler kvar som ska anses som en dold tillgång, nyligen såldes den sista hyresrätten vilket stärkte kassan ytterligare.

Eftertraktat läge invid Kronobergsparkens lummiga grönska och Kungsholmens mittpunkt - Fridhemsplan, med sitt omfattande utbud av butiker, shopping och kommunikationer. Kort promenad till Norr Mälarstrand med trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Rålambshovsparken och Hornsbergs Strand extra populärt. Ett varierat utbud av butiker finns i Västermalmsgallerian. Älskar du nybakat bröd på morgonen har Fridhemsplan mängder med alternativ såsom två Fabrique bagerier och Gateau i Västermalmsgallerian. Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Här går även två tunnelbanelinjer som tar dig in till city på 5 minuter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.