Kronobergsgatan 19, 1/2 tr

Kronobergsgatan 19, 1/2 tr

Slutpris

6 575 000 kr


Kungsholmen / Kronobergsparken— Stockholm

Kronobergsgatan 19, 1/2 tr


Slutpris
6 575 000 kr

Kungsholmen / Kronobergsparken— Stockholm

Välplanerad, genomgående trea anno 1905. Toppläge invid Kronobergsparken & Fridhemsplan!

Genomgående, ljus sekelskiftestrea i idyllisk fastighet anno 1905. Ostört på lugn, enkelriktad gata med toppläge på Kungsholmen. Lummiga Kronobergsparken och Fridhemsplan precis utanför porten. Generös takhöjd om ca 3,40 m i lägenheten ger en känsla av rymd. Två bra sovrum med plats för dubbelsäng samt ett väl tilltaget vardagsrum som rymmer både soffgrupp, matsalsdel och övrig möblering. Praktiskt, välutrustat kök med plats för större matbord. Fräscht badrum med tvättpelare, hörndusch m.m. Både kök & badrum är stambytt 2008. Stora, magnifika fönsterpartier med djup nisch bidrar med ett fantastiskt ljusinsläpp. Fin, grönskande vy i högt, insynsfritt läge. Ypperlig förvaring i 10 rymliga garderober + separat källarförråd. Idyllisk, egen trapp ut mot gården, perfekt plats för morgonkaffet!

Äkta, stabil förening med mycket god ekonomi som äger marken. Lån/kvm uppgick 2018 till enbart 2.083 kr/kvm. Föreningen har 3 uthyrda lokaler kvar som ska anses som en dold tillgång, nyligen såldes den sista hyresrätten vilket stärkte kassan ytterligare.

Eftertraktat läge invid Kronobergsparkens lummiga grönska och Kungsholmens mittpunkt - Fridhemsplan, med sitt omfattande utbud av butiker, shopping och kommunikationer. Kort promenad till Norr Mälarstrand med trevliga promenadstråk längs vattnet åt alla väderstreck och under sommartid är Rålambshovsparken och Hornsbergs Strand extra populärt. Ett varierat utbud av butiker finns i Västermalmsgallerian. Älskar du nybakat bröd på morgonen har Fridhemsplan mängder med alternativ såsom två Fabrique bagerier och Gateau i Västermalmsgallerian. Fridhemsplan är en knutpunkt för flertalet innerstadsbussar och även bussar som tar dig längre ut i Stockholms stad. Här går även två tunnelbanelinjer som tar dig in till city på 5 minuter.


Boarea
84 kvm
Avgift
3 876 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-08-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.