Kungsholms Strand 143, 2tr

Kungsholms Strand 143, 2tr

Slutpris

4 320 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Kungsholms Strand 143, 2tr


Slutpris
4 320 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

2:a i toppskick med kungsbalkong, bastu och sjöutsikt!

Välkommen till denna moderna 2:a på 46 kvm med idylliskt läge på Kungsholmen med bastu och balkong med fantastisk sjöutsikt!
Här får du ett smakfullt boende i toppskick med genomgående vitmålade väggar och vitbetsade golv som ger lägenheten ett härligt helhetsintryck. Här finns även flertalet moderna detaljer såsom ett "Gira radio buss system" vilket är ett intelligent belysningssystem med fjärrstyrning.

Du välkomnas av en hall med goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Vardagsrummet är öppet och rymligt med ett generöst ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Härifrån nås även kungsbalkongen som löper längst med hela lägenheten och ger en härlig utsikt över Karlbergskanalen.
Köket är stilrent med förvaring bakom släta vita skåpluckor, arbetsbänk i marmor och med all önskvärd maskinell utrustning.
Vidare disponerar lägenheten ett rogivande sovrum och ett påkostat badrum med bastu samt inbyggd tv.

Kungsholms strand kan, med sitt läge invid vackra Karlbergssjön och Karlbergskanalen, bäst beskrivas som toppläge på Kungsholmen! Här finns härliga promenad- och joggingstråk och den fina strandpromenaden ligger precis utanför porten. Här bor man lugnt och idylliskt men med Fridhemsplans citypuls bara några minuter bort. Västermalmsgallerian erbjuder gott om shoppingmöjligheter och runt Fridhemsplan finns ett stort utbud av välkända restauranger och butiker. Ta en bit mat på Matkonsulatet eller prisbelönta AG och varför inte avsluta med en glass på FRYST. Läget är också optimalt för den som vill ha närhet till Vasastan och trendiga Rörstrandsgatan med sitt sitt trevliga utbud av restauranger och butiker. Ypperliga kommunikationer genom Fridhemsplan som är en knutpunkt för flertalet busslinjer. Här går även två tunnelbanelinjer som tar dig in till city på 5 minuter.


Boarea
46 kvm
Avgift
1 965 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2020-02-26

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.