Kungsklippan 12, 5 tr / Kungsholmen / Stockholm

Ljus och exklusivt renoverad 1:a med balkong, magnifik utsikt och toppläge på Kungsholmen!

Slutpris
3 360 000 kr
Boarea
31 kvm
Avgift
2 486 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
5 (Hiss finns)
Såld
2019-12-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsklippan såldes av oss 2019-12-05. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Kungsklippan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungsholmen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och ytterst välplanerad 1:a med toppläge på Kungsholmen. Stilrent renoverad 2019 med exklusiva och påkostade materialval. Härlig balkong i soligt östläge med många soltimmar. Högt upp med stora fönsterpartier och bra ljusinsläpp. Fritt läge samt magnifik, vidsträckt utsikt över Stockholm. Optimal planlösning, generös takhöjd och vackra trägolv. Lugnt toppläge på Kungsholmen nära Rådhuset, Kungsholmstorg och Norr Mälarstrand. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Brf Kungsklippan är Sveriges näst största bostadsrättsförening med flertalet gemensamma utrymmen som takterrasser, cykelförråd, övernattningslägenheter och tvättstugor som medlemmarna kan använda. Toppläge uppe på Kungsklippan på lugn återvändsgata. Unik kombination av lugnet på nedre Kungsholmen och direkta närheten till stadens puls. Nära Kungsholms strand och Norr Mälarstrands vackra strandpromenader. Kungsholmstorg och City med all service på nära gångavstånd. Ypperliga kommunikationer med T-bana Rådhuset strax utanför porten. Dessutom ett flertal busslinjer som trafikerar närområdet. Bara ca 5 minuters promenad till Centralstationen och Arlanda express.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kungsholmen

Bebyggelsen på Kungsholmen är en blandning av vackra k-märkta sekelskifteshus och nybyggda kvarter och ett rikt restaurangutbud i alla prisklasser och svårslagen shopping. Här bor man mitt i i stan med kort avstånd till fantastiska strandpromenader i alla väderstreck och flertalet lummiga parker. Kort sagt, på Kungsholmen finns något för alla!

Nöje

Här finns ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. En mix av bagerier, fik och caféer i kombination med småbutiker skapar en härlig och levande atmosfär!

Rekreation

Här bor ni med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till Sankt Göransparken, Rålambshovsparken, Kronobergsparken och lummiga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längst vattnet. Gå ner till Karlbergs kanal och strosa längs vattnet och njut av omgivningarna eller njut av Norr Mälarstrand har härliga promenadslingor utmed Riddarfjärden. Är du sugen på en längre promenad kan du gå runt hela ön - här är det fritt fram att hitta sin egen favoritplats!

Kommunikation

Kommunikationerna på Kungsholmen är bra. Det finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer (blå och grön) samt ett flertal innerstadsbussar.

Familjeliv

I området kring Fridhemsplan finns ett stort utbud av både förskolor, grundskolor och gymnasium.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.