Kungsklippan 14, 4tr

Kungsklippan 14, 4tr

Slutpris

2 950 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Kungsklippan 14, 4tr


Slutpris
2 950 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Ljus etta med rymlig balkong och storslagen utsikt!

Varmt välkommen till denna ljusa etta med stor balkong och mycket god utsikt över Stockholms stad!

Denna bostad är perfekt som första boende eller övernattningslägenhet. Hallen erbjuder god förvaring. Allrummet har ett vackert ljusinsläpp ifrån ett stort fönsterparti med utsikt över himmel och takåsar. Här finns utrymme för en soffa, mediamöbel, säng och förvaring eller annan trivselmöblemang. Bostadens balkong är rymlig samt erbjuder plats för utemöbler och planteringar. Köket är fullutrustat och har diskmaskin. Här finns även god förvaring i flertalet över- och underskåp samt via ett fint serveringsskåp i original. Ljust-kaklat badrum med golvvärme. Till bostaden hör ett förråd.

Brf Kungsklippan är en stor och trygg förening med över tusen bostadsrätter och 48st lokaler vars hyresintäkter fortsätter öka årligen. Här erbjuds gemensamma anläggningar så som hela fem stycken takterrasser, fyra tvättstugor och möjlighet att hyra en gästlägenhet. Det finns även 12st parkeringsplatser, 2st garageplatser och ett kanotrum med 9st platser. Under 2018 så amorterade föreningen av 30,6mkr av sina lån och har därav en låg belåning om cirka 4600kr/kvm.

Här bor ni på en lugn återvändsgata med en unik kombination av lugnet på nedre Kungsholmen och direkta närheten till stadens puls. Nära Kungsholms strand och Norr Mälarstrands vackra strandpromenader. Flera alternativ för närservice inom gångavstånd och ett bra utbud av restauranger.. Några guldkorn som inte bör missas är Mäster Anders och Trattorian. Härliga grönområden finner du inom gångavstånd vid vackra Landstingsparken, Stadshusparken och Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet. Ypperliga kommunikationer med T-bana Rådhuset strax utanför porten. Hiss finns från Kungsklippan ner till T-bana/Rådhuset. Dessutom ett flertal busslinjer som trafikerar närområdet. Bara ca 5 minuters promenad till Centralstationen och Arlanda express.

Välkommen på visning!


Boarea
29.5 kvm
Avgift
2 490 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 9 (Hiss finns)
Såld
2020-03-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.