Kungsklippan 11, uteplats

Kungsklippan 11, uteplats

Slutpris

2 500 000 kr


Kungsholmen— Stockholm

Kungsklippan 11, uteplats


Slutpris
2 500 000 kr

Kungsholmen— Stockholm

Mysig 1:a med egen lummig uteplats!

Accepterat pris - Ring för privatvisning - Flexibelt tillträde!

Perfekt första boende!

Mysig 1:a med egen lummig uteplats uppe på lugna Kungsklippan. Trivsam, väldisponerad bostad i gott skick. Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. Generöst allrum med ett härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Plats för säng, soffa, matplats och annan önskvärd trivselinredning. Från allrummet nås den härliga uteplatsen i rakt söderläge! Plats för utemöbler och växter. Badrum i stilrent svart och vitt utförande med dusch, wc, handfat samt spegelskåp. Mindre kök i gott skick.

Här bor du i stabila Brf Glasberget som är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2009 då byggnaden förvärvades. Adresserna är Kungsklippan 11, Kungsklippan 15 och Parmmätargatan 15. Föreningen består av 211 bostadsrätter, 4 hyresrätter samt 6 st lokaler. Hyresrätterna är en dold ekonomisk tillgång och ger stora kapitaltillskott vid försäljning. Fastigheten upplåts med tomträtt och nuvarande avtal sträcker sig till 2023. Föreningen har låg belåning, lån/kvm bostadsyta uppgick 2021 till ca 2200 kr/kvm! Gemensamma utrymmen så som idyllisk innergård med mycket grönska, planteringar, sittgrupper samt grillplats. Tvättstuga (5 bokningsbara maskingrupper, 3 stora och 2 små grupper.), Cykelrum och miljöstation.

Ytterst centralt och attraktivt läge på Kungsholmen. Här har du bara några minuters promenadavstånd till City och T-centralen med tågförbindelser, citybussar, tunnelbana och Arlanda Express. Både Rådhusets t-bana (blå linje) och T-centralen med röd, grön och blå linje. Flertalet busslinjer vid Rådhuset tar dig snabbt runt i city. Några meter från fastigheten når du vackra promenadstråk längs vattnet som tar dig runt Kungsholmen och i närområdet finns både matvarubutiker och flertalet populära restauranger.

Flexibelt tillträde!

Varmt välkomna på visning!


Boarea
30 kvm
Avgift
2 606 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
NB (Hiss finns)
Såld
2022-08-24

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.